Az újdonsült igazgató gőzerővel keresi a lehetőségeket az esport-vonal felfuttatására

Az újdonsült igazgató gőzerővel keresi a lehetőségeket az esport-vonal felfuttatására

Lemond a HotS játékigazgatója! Alan Dabiri lép Dustin Browder helyébe, akinek már most rengeteg terve van a játék jövőjével kapcsolatban.

A Heroes of the Storm újdonsült játékigazgatója máris keresi a lehetőségeket arra, hogyan növelje és javítsa az eSport élményt! Az előző igazgató lemondott pozíciójáról, hogy más feladatokat lásson el a cégen belül. A megüresedett pozícióra Alan Dabiri érkezik, aki már hónapok óta a csapattal dolgozik a színfalak mögött, de hamarosan új dolgokat mutat be a Heroes of the Storm játékán belül.

Célja az eSport fellendítése:

Dabiri egy interjúban úgy nyilatkozott, az egyik legfőbb céljuk a heroes of the storm esport jövőjének kialakítása 2017-ben. Keresik a módokat, hogyan is tudnák fejleszteni és növelni a rajongók élményeit. Az egyik nagy ötlete közé tartozik a játékon belüli draftolási rendszer, hogy ezzel könnyítse meg az observerek dolgát, hiszen ezzel még nem rukkolt elő a cég, ezzel nem csak a játékosokat segítenék hanem a kommentátorokat is.

Elmondása szerint az előző igazgató volt a játék szíve, óriási feladatnak érzi és nagyon hálás azért,hogy ő lehet most ezen a pozíción. Izgatott a jelenlegi játékkal kapcsolatban és mindent megtesznek majd, hogy még jobb ötletekkel fűszerezzék meg azt.

Az előző igazgató néhány gondolata:

Dustin Browder az előző igazgató írt egy keveset a battle.net fórumra arról, hogy lemond vezető pozíciójáról, de nagyon örül annak,hogy biztos kezekben tudhatja a játék jövőjét, hiszen remek szakember veszi át a helyét. Végezetül pedig vessünk egy pillantást a héten érkező új hősre aki nem más mint Ragnaros!

Úgy gondolom,hogy remek ötletekkel drukkolt elő Dabiri és van esély arra, hogy ez a játék is ott legyen a toppon esportban. Te mit gondolsz erről?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!