Itt a HotS 3. szezonja, új hősök, új map, nagyobb változások!

Itt a 3. szezon már a Heroes of the Stormban is. A gyorsabbak már le is játszották a 10 besoroló mérkőzésüket.

Végre elérkezett, amire már hónapok óta vár minden Heroes of the Storm rajongó. Beköszöntött a 3. szezon, indulhat a menetelés mindenki számára. A mostani szezon december 14. és március 13. között zajlik majd, viszont van pár változás, ami meghatározó lehet az esport háza táján is.

Hero League: Már csak egyedül játszható mód, nem hívhatunk meg senkit a partiba, egyedül kell megbirkóznunk a feladatokkal. Ez abban lehet előny, hogy nem lesz akkora kavarodás a rejtett rangokkal kapcsolatban és hasonló képességű emberekkel dobhat össze a rendszer.

Team League: Itt eddig csak 5 fős csapatokkal lehetett játékra jelentkezni, de most már lehetőségünk nyílik ezen felül akár kettő vagy három fős kisebb csoportokba rendeződni. Emiatt viszont lehetnek majd gondok a rangrendszerrel kapcsolatban a közeljövőben, de reménykedünk benne, hogy a Blizzard mindent alaposan átgondolt.Heroes of the StormA patch érkezésével négy warrior típusú hős kapott erősítést. Artanis, Diablo, Dehaka és Zarya. Az utolsó kettő eddig is szerves része volt a metának, de Diablo és Artanis hatalmas erősítéseket mentem keresztül. Könnyen megbolygathatják majd az eddigi top 3 tank egyeduralmát. Veszélyesek lettek, jobban bírják a sebzést de ők maguk is többet sebeznek, szinte minden játékban láthatjuk majd őket. Népszerűek és remek választások. Átírhatják a jelenlegi metát, ami valljuk be őszintén nem lenne egy rossz dolog. Heroes of the Storm
Velük együtt Ragnaros is tiszteletét tette végre a Nexus világában. Assasinként könnyedén tudja elpusztítani a minion hullámokat, így akár specialista is válhatott volna belőle. Az még közel sem biztos, hogy bekerülhet a meta körforgásába, de a trait képességének köszönhetően jogosan nevezhetjük őt a "Keepek Megmentőjének".Heroes of the StormMegjelent végre a várva várt Haunted Mines pálya is, korábban erről már írtunk cikket nektek. Sokak még nem tanulták meg a pálya alapjait, de minden bizonnyal ez a profi játékosokat is kizökkentheti majd egy időre. Kíváncsian várom az első nagyobb versenyt, hogy ott milyen taktikákat láthatunk a nagyobb csapatoktól. Reméljük, mindenki megszerezte a megfelelő helyezését a ranglistán. Ha pedig nem, itt az idő, hiszen a verseny elindult!
Te lejátszottad már a tíz besorolót?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!