Boldogok a veterán gamerek: jön a BroodWar Remastered!

A Zergek új köntösben ugyan, de ismét világuralomra törnek. Itt a StarCraft 1, csak most kicsit szebbek.

A BroodWar reneszánszát éli Koreában, hiszen olyan nagy sztárok tértek vissza a Blizzard klasszikus űroperájához, mint Jaedong, Bisu vagy Flash. Egyre több SC1 verseny üti fel a fejét, ez pedig hozza vissza a nézőket, a StarCraft 1 lassan kúszik fel a stream nézettségi listán. Ha ez pedig még nem lenne elég, a Blizzard fogta és új köntösbe öltöztette Raynor-t, Tassadar-t, meg úgy nagyjából mindent. Hogy ennek a koreai reneszánsz az oka, vagy alapból is tervben volt, azt egyelőre lehet tudni.

De lássuk, hogy mi is kapott új külsőt:

  • Az épületek, a környezet és az egységek is átestek egy vizuális fejlesztésen
  • A zenék és a különböző narrációk is megkapták a figyelmet, volt, ahol csak felújították, de volt olyan is, hogy újra felvették. Például a zenék legtöbbjét újra elkészítették
  • Az animációk és a bejátszások sem a régiek. A klasszikus képi világ megmaradt, de az éles vonalakat kicsit kisimították.
  • Bekerült a barát lista és az online ellenfél keresés
  • Optimalizálták a különböző felbontásokat

Ha még emlékeztek a jó öreg LAN-okra, ahol hajnalig ment a móka; ahol, ha az ellenfeled folyamatosan tolta a Zergling rush-t, akkor felálltál és pofán verted; ahol valaki mindig megpróbálta a Carrier tech-et és a legtöbb esetben belebukott, mert túl lassú volt; vagy egy rossz kattintás után a nagyszerű Mutalisk csapatod egy pillanat alatt megsemmisült, mert belevezetted egy Goliath osztagba. Ha erre még emlékeztek, akkor ezt nektek találták ki, itt az ideje újra harcba szállni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!