Teszteltük az Aula pénztárcabarát gamer perifériáit

Gamer egeret, billentyűzetet vagy headsetet vennél, de szűkösek a kereteid? Ajánlunk néhányat!

Bizonyára sokan voltatok már abban a dilemmában, hogy szívesen beújítottatok volna magatoknak egy új gamer egeret, billentyűzetet esetleg headsetet, ám a rendelkezésre álló keret alaposan megkötötte a kezeteket. Erre az esetre ajánlanánk most nektek néhány terméket: lehetőségünk volt tesztelni az Aula kifejezetten pénztárcabarát perifériáit.

Az alábbi videóban két egér (Aula Tantibus, Aula Rigel) mellett egy klaviatúrát (Aula Dragon Tooth) is bemutatunk nektek.

A videóban szereplő három periféria mellett további kütyüket is teszteltünk - lássuk, milyenek voltak a tapasztalataink ezek kapcsán!

Aula Dragon Deep: Pehelykönnyű billentyűzet, ahol a dizájn szuper, jó a forma és a világítás, a kiegészítő gombok is nagyon hasznosak. A billentyűk íveltsége elősegíti, hogy ne üss mellé, jól érezhetőek a gombok az ujjak alatt. Ettől függetlenük inkább otthoni felhasználásra és hobbijátékra javasolnánk, mivel könnyű súlya miatt egy keményebb FPS-csatát már nehéz vele lemeccselni.

Aula Spirit Wheel: A hangzás jó, még a térhatást is szépen hozza, a mély hangok kifejezetten élvezetesek. A mikrofonja viszont szépen szól, akárkivel társalogtunk (Teamspeak, Discord, In Game voice, Skype és Messenger voice chat), tisztán értette, amit mondunk. Egy hangerőszabályzó még ráfért volna, de ezt, illetve a kissé merev kialakítást leszámítva elégedettek voltunk vele.

Aula Catastrophe: Az egér kinézete és futurisztikus dizájnja igen figyelemfelkeltő, elsősorban a fiatalabb korosztály körében arathat sikert. Ergonómiai szempontból rendben van a kialakítás, hosszú távon sem válik kényelmetlenné a használata, pontos játékot tesz lehetővé. Az oldalt található extra gombok hasznosak lesznek azok számára, akik extra testreszabásra vágynak az irányítást tekintve. Ami viszont negatív tapasztalat volt, hogy nem minden egérpadon működött megfelelően az egér optikai része.

Ha tehát olcsó megoldásban gondolkodtok gamer periféria terén, érdemes átnyálazni az Aula kínálatát!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!