Nemsokára indul az idei év egyik legkomolyabb esport rendezvénye

Az idei évben a CS:GO és a LoL mellett már az OW-ben is összemérhetik tudásukat a játékosok, az összesen 2,5 millió forint összdíjazásért.

A tavalyi PlayIT-eken már találkozhattunk ezzel a kupasorozattal, hiszen minden egyes állomáson voltak megmérettetések a Lenovo kupa keretein belül. A nevet átkeresztelik és idén Lenovo Legion Kupa néven találkozhatunk majd vele és immáron három játékban is lehetőséget nyújt megmutatni ki a legjobb, a League of Legends és CS:GO mellé idén már Overwatch-ban is lehet versengeni. Első alkalommal az április 29-ei budapesti PlayIT-en nézhetjük meg az új köntösbe bújtatott versenyt, ahol még csak LoL és CS:GO lesz, vagyis szombaton összecsap a LoL színpadon a tavalyi év legsikeresebb magyar csapata a THR és a friss tehetségekből álló One Piece Esports, míg CS:GO-ban az ERGOTIC MG és a n0rg fog megküzdeni egymással.

Május 6-án már Debrecenben lesz a LoL torna bronzmeccse és egy CS:GO East vs West showmeccs is, ezt követően pedig május 13-én Pécsett egy nyílt nevezésű CS:GO torna és egy LoL showmeccs kerül megrendezésre. A LoL showmeccs résztvevőiről egyelőre még nem tudni pontosat.

Az Overwatch kicsit megkésve indul, ugyanis az első kör június 11-én, Szegeden kerül megrendezésre, azon belül is egy nyílt selejtezős tornával indítanak, amit egy újabb nyitott LoL mérkőzés kísér. Az egész sorozatot a novemberi budapesti PlayIT fogja zárni, ahol a 6 v 6 Overwatch és a nyílt League of Legends torna kerül megrendezésre.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!