A Sensei-ből szerzett 5. embert a visszatérő Pixel, FLASH külföldön tervezi a folytatást

A Sensei-ből szerzett 5. embert a visszatérő Pixel, FLASH külföldön tervezi a folytatást

Fél év után oszlik a Sensei, cserébe visszatért a Pixel!

Újra forog a magyar CS:GO, távozók és visszatérők egyaránt vannak! Már egy ideje felröppentek a pletykák, hogy a FLASH és csapata, a márciusra öszeállt Sensei (előtte Orgless) már annyira nem érzik együtt a dolgot, a korábbi válogatott kapitány pedig egyre inkább külföld felé kacsintgat. Az elmúlt hetekben az eredmények se jöttek már úgy a Sensei-nek, az utolsó jobb menetelésük a Copenhagen Games-en volt, de se a SEC, se a BPL nem kecsegtetett nekik sok jóval, ami már a változás szelét vetítette előre. 

Az este folyamán FLASH Facebook oldalán jelentette be, hogy oszlik a Sensei csapata, külön utakon folytatják a srácok. Konkrét indok nem nagyon van, Flash szerint a próbálkozások ellenére nem jöttek annyira az eredmények. Egyelőre csak bodito-ról tudni, hogy hol folytatja, FLASH külföldi felállásokkal próbálkozik. Reméljük, hogy mindenki megtalálja a számításait az év hátralevő részében!

Ezzel szinte párhuzamosan érkezett DEv bejelentése, miszerint visszatér a Pixel! A mára csak Mat1 ügyként elhíresült botrány óta nem sokat lehetett hallani a WESG kijevi LAN-t is megjáró gárdáról, most azonban két új játékossal erősítve csapnak bele újra a lecsóba a srácok! Az egyik a Sensei-nél felszabadult, mostanában epic megmozdulásokat villantó bodito, a másik pedig az Ergotic játékosa, Coolio

Az új Pixel ötös tehát FLEAV, plum, coolio, bodito és DEv! Reméljük, hogy hazai és nemzetközi porondon is sokat láthatjuk majd őket.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!