TOP20 legnépszerűbb PC játék - a PUBG élre tör!

TOP20 legnépszerűbb PC játék - a PUBG élre tör!

A TOP20 legnépszerűbb játékból az első hat változatlan, a PlayerUnkown's Battlegrounds alig 2 hónapos fennállásával óriási neveket előzött meg!

Áprilisban ennyit költöttünk a különböző játékokra, most pedig megkaptunk a májusi számokat arra vonatkozóan, hogy PC-n mely játékok a legnépszerűbbek! Nem lepek meg senkit, ha újfent leírom, a League of Legends a listavezető. A 7.10-es patch fontos változtatásokat hozott a játékba, illetve jó pár karaktert is újragondoltak, tehát tisztán látszik, hogy a Riot karbantartja játékát, próbál figyelni a közönség igényeire. Ez a fajta üzletpolitika pedig folyamatosan a csúcson tartja a moba-t! Egy újonc is van a legjobb 20-ban, a Guild Wars 2 először fért fel erre a listára.Az Overwatch az előző hónaphoz képest stagnál, de így is a büszke hatodik helyen virít, míg a Heros of The Storm négy helyet javított, így lett nyolcadik! Úgy tűnik, hogy a moba végre beváltja a hozzáfűzött reményeket, hiszen nem kevés újításon esett át, olyannyira, hogy szinte re-brandingelni kellett, ezért is kapta a Hots 2.0 nevet. A Blizzard után érdemes a Valve játékairól is beszélni, ugyanis a Dota2 is nagyot ugrott előre az előző hónaphoz képest, és a CS:GO továbbra is a negyedik legjátszottabb PC-s játék. A legnagyobb esést viszont a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege produkálta, áprilisban még a nyolcadik helyen volt, mára viszont a tizennegyedik helyre csúszott vissza, az Ubisoft nagy bánatára. 

A legérdekesebb mind közül a Bluehole-tól PlayerUnkown's Ballteground. A márciusi early access játék meghódította a világot! A battle-royal-hoz hasonlatos túlélő lövölde, ami egyedül, de akár kisebb csoportokban is játszható, olyannyira elnyerte a közönség tetszését, hogy alig két hónap alatt szerezte meg magának ezt az előkelő hetedik helyet! Ha a növekedés nem fog megállni, könnyen lehet, hogy a következő hónapban a TOP5 PC játék között üdvözölhetjük majd a PUBG-t.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!