Magyar bajnoka lett a Dreamhack Summer BYOC LAN-nak!

Magyar bajnoka lett a Dreamhack Summer BYOC LAN-nak!

Miután feloszlott a Corvini, az ifjú tehetség, koloRRR nem szomorkodott, gyorsan talált magának egy külföldi csapatot, akikkel azonnal be is húzták a Dreamhack Summer BYOC versenyét!

Nem sokáig szomorkodott koloRRR a Budapest Corvini miatt, június végén máris bejelentette, hogy a Plantronics-szal részt vesznek Dreamhack Summer versenyén! A svéd-dán-lett-magyar felállás veretlenül jutott el a döntőig és itt sem okoztak csalódást, 2-0-ra verték a GamerZ-t. Ezek után nem csodálkoznánk, ha komolyabban is felfigyelne rá a nemzetközi mezőny!

A Dreamhack ezúttal több bajnoksággal is készült. Volt női versenyük, ezen kívül pedig 18 év alattiaknak, és 30 év felettieknek is volt külön szekciója! A Plantronics, koloRRR-ral kiegészülve a 'Free4all' bajnokságra neveztek, ami mindenki számára nyitott volt. Június 17-én 36 csapattal elindult a verseny.

Papírforma eredmények a DreamHack Summer 2. napján

tbr | 17/06/19 14:00 Igen sűrű hétvégén vagyunk túl, hiszen egyszerre 4 torna is zajlott a nemzetközi CS:GO-ban: EU Minor, Adrenaline Cyber League, Clash for Cash és persze a DreamHack Summer, ami ma este ér véget! Azonban tegnap is zajlottak küzdelmek, hiszen az Immortals és a CLG mellé további két elődöntős helyért kellett játszania a csapatoknak.

A döntőig meg sem álltak, ahol a GamerZ ötösével néztem szembe. Érdekesség, hogy az ellenfél csapatában játszott Limpone, aki a Fnatic játékosának, JW-nak az öccse. Az első pálya overpass volt, amit a GamerZ választott. Sokáig úgy tűnt, hogy könnyűszerrel behúzhatják a pályát, ugyanis volt, hogy 14-6-ra vezettek koloRRR-ékkal szemben. Ezután jött az igazi comeback! A hosszabbítás után a Plantronics behúzta az első pályát, majd cache-n magabiztos győzelmet arattak! A statisztikából láthatjuk, hogy milyen szépen teljesített a magyar a döntőben. Ezzel koloRRR megszerezte első bajnoki címét, ami egyből egy nemzetközi eredmény! Ezúton is gratulálunk!

A döntőt - kicsit megcsúszva ugyan - magyarul is közvetítettük, ám aki lemaradt volna az visszanézheti a Plantronics győzelmét! Továbbá a héten meg fogjuk interjúvolni a fiatal magyar játékost, szóval érdemes követni az oldalt a frissülő tartalomért!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!