Jótékonysági streamet szerveznek egy leukémiás, fiatal srác barátai

Igen nemes kezdeményezés, a befolyó összegeket teljes mértékben Karesz gyógyulására fordítják majd.

Erdei Karcsi teljesen normális életet élt egészen addig, amíg nemrég Leukémiát diagnosztizáltak nála. Barátai a gamer közösségen belül és kívül összefogtak, hogy számos jótékonysági megmozdulással segítség Karcsi mihamarabbi felépülését. Júliusban Karesz őssejt átültetésen fog átesni, ezeknek a beavatkozásnak azonban horribilis költsége van, és bár nyilván a teljes terhet a családról senki nem tudja magára vállalni, a közösség támogatása már óriási segítség lehet számukra.

Éppen ezért a következő bő egy hónapban jótékonysági streameket (itt találtok folyamatosan frissülő infókat az aktuális adásokról) és egy jótékonysági koncertet is szerveznek Karesz barátai, hogy ezzel is támogassák barátjuk gyógyulását! Akik már biztos csatlakoztak és jelezték, hogy streamelnek vagy részt vesznek a streamben majd: orobeRto, THR Benji, Thanatos, Flegby, de a lista folyamatosan bővül.

Amennyiben ti is segíteni szeretnétek, itt tudjátok felvenni a családdal a kapcsolatot, vagy támogatni Karcsi gyógyulását:

Édesanyja email címe: lauraerd@freemail.hu
KARCSI számlaszáma: Erdei Károly : 11773047-00448655 (OTP Bank)

Az Esport1 teljes stábjának nevében, mihamarabbi felépülést kívánunk neked, Karesz!

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.