Augusztusban érkezik a StarCraft Remastered!

Augusztusban érkezik a StarCraft Remastered!

Már úgy tűnt, nem valósul meg, de a Blizzard végül mégis elhozza számunkra az oly sikeres Starcraft + Brood War Remastered változatát!

Márciusban minden StarCraft rajongó szíve hevesebben kezdett el dobogni, ugyanis a Blizzard bejelentette az első rész, valamint a kiegészítő HD újrafeldolgozását.

A Starcraft Remastered néven futó cím 15 euróba fog kerülni és augusztus 14-én válik elérhetővé a nagyérdemű számára. Az alábbi oldalon már előrendelhető a termék! Aki úgy dönt, hogy már most bizalmat szavaz a játéknak és megrendeli, az jutalomként a fajok főépületeinek átdolgozott verzióit is megkapja:

A Remastered futtatásához szükség lesz a Starcraft Anthologyra is, amit ingyenesen letölthetünk! Az új verzió támogatja a 16:9-es képarányt, akár 4K felbontást is választhatunk és HD-ben élvezhetjük a kampány során az átvezető animációkat. Akinek viszont ez nem nyeri el a tetszését, egyszerűen választhatja a régimódi grafikát is. Jobb minőségű hangzást kapunk még és a matchmakinget is átdolgozzák. Egyébként az eredeti játék tulajdonosaival is együtt játszhatunk majd, azonban csak a Remasteredben lesz elérhető a skill alapján kereső rendszer. Mindemellett a játékmeneten egy csöppet sem változtatnak.

Természetesen nem maradhatott el az új trailer sem:

A madarak azt is csiripelik, hogy fejlesztőket keresnek. Sokan arra következtetnek, hogy érkezhet a Diablo II és a Warcraft 3 felújított változata is. Ti mit gondoltok erről? Megvennétek a régi Blizzard játékokat új köntösben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!