koloRRR után FLEAV is a Prophecy-hez igazolt!

koloRRR után FLEAV is a Prophecy-hez igazolt!

Nem is oly régen arról számoltunk be, hogy az újjáalakult PIXEL két játékost is cserélni kényszerült, most pedig az egyik távozó sorsáról hullott le a lepel!

Két helyen is változott a PIXEL felállása

DEv jelentette be Facebook-on a cseréket, az indok, hogy nem mentek jól a praccok.

Fodor "FLEAV" Levente pár hete még a régi-új PIXEL soraiba tért vissza, miután DEvvel és a többiekkel úgy döntöttek, ismét együtt próbálják bevenni a CS:GO világát. Azonban ahogy DEv is kifejtette korábban, a csapat nem muzsikált elég jól a gyakorlások alkalmával, így bodito és FLEAV is távozott. Az, hogy a fiatal tehetség merre mehet tovább még kérdőjeles volt eddig, hiszen több átalakulás is volt mostanság a magyar CS:GO csapatok életében, több játékos csapat nélkül van jelenleg, így akár hazai lehetőségek is adódhattak volna ezalatt a szűk idő alatt.

Nemzetközi mixben folytatja koloRRR!

Egy nemzetközi felállással indítja útjának jelenlegi CS:GO csapatát a Prophecy és a lineup-ba koloRRR is bekerült!

Azonban egészen más irányt vett FLEAV karriere, hiszen nem idehaza folytatja, hanem külföldön! KoloRRR után ő is a Prophecy igazolt játékosa lesz a következő 3 hónap során, mint hivatalos beugró. Ez már csak azért is remek lehetőség, mert ezzel együtt honfitársához hasonlóan anyagi támogatásban részesül, valamint pár alkalommal játszhat majd a csapattal a Gfinity Elite Seriesben, Londonban, ahol megmutathatja képességeit a nemzetközi porondon is. A szerződése kimondja, hogy annak fennállása alatt más csapat tagjaként nem játszhat, így szeptember végéig biztosan nem láthatjuk sem magyar, sem más nemzetközi csapatban.

Emellett kisebb, de ettől függetlenül említésre méltó hír, hogy FLEAV már a FACEIT Pro League-et ostromolja! Nemrégiben bekerült az FPL Challenger legjobb játékosai közé, egészen pontosan a 2. helyen végzett a havi ranglétrán. Ez pedig lehetőséget jelent arra, hogy kvalifikálja magát az FPL-be, ahol többek között olyan hatalmas sztárok ellen/mellett kamatoztathatja a tudását, mint Olofmeister, Pasha vagy GeT_RiGhT! A helyezésért egyébként további 500 dollárral lett gazdagabb, mely napi árfolyamon 135 758 Forintnak felel meg. Gratulálunk, csak így tovább!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!