A héten is vereséget szenvedett néhány remek csapat köztük a Dignitas is a HGC második hetében

A héten is vereséget szenvedett néhány remek csapat köztük a Dignitas is a HGC második hetében

Mindenki a legjobbat szerette volna kihozni a csapatából de ez nem mindenkinek sikerült. A legnagyobb baklövést viszont a Dignitas hajtotta végre a héten.

Az első fél éves fázis után a tapasztalatok mind arra utaltak, hogy nagy a különbség az élvonal és a sereghajtók között, de a második szakasz bizonyítja a két új csapattal, hogy szinte bárki vereséget tud szenvedni bárki ellen.

Ez így történt múlt héten is, sorra jöttek a meglepetések.

Péntek:

Fnatic 3-2 Team Liquid

Bátran kijelenthetem, ez egy olyan mérkőzéssorozat, amit látnod kell. Felváltva győzedelmeskedtek egymás felett a csapatok, de végül a svédek ötöse, a Fnatic örülhetett.

Team Dignitas 3-2 Team Good Guys

Már az első nap megkaptuk a meglepetés csomagot, a fogadó oldalakon az emberek 99% a Dignitas győzelmére fogadott, de szerintem minden épeszű ember ezt tette volna, nem sokon múlott de végül hozták a papírformát.

Szombat:

Team Expert 3-0 Zealots

Eme két csapat párharca roppant szoros volt, mind három pályát megnyerhette volna a Zealots. Érdemes belenézni a végjátékokba és ott ejtett hibákból akár tanulni is lehet.

Playing Ducks 2-3 Team Good Guys

A Good Guys tartotta magát a dupla supportos taktikájukhoz, így sikerült felülkerekedniük a Ducks játékosain és megszerezték ezzel első győzelmüket a szériában.

Vasárnap:

Fnatic 3-0 Tricked eSport

Ez az összecsapás volt a teljesen egyértelmű kategória papíron, majd a Tricked olyan három pályán át tartó szériát produkált, hogy sikerült keményen megszorongatniuk a világbajnokot.

Team Dignitas 2-3 Team Expert

Végül az utolsó napunk utolsó mérkőzései tartogatták az igazán nagy meglepetéseket mindenki számára. Az Expert kimért és agresszív játéka végre meghozta gyümölcsét, a Dignitas pedig jobban teszi ha átgondolja a jelenlegi helyezését. Ezt a mérkőzést mindenképpen látnod kell!

A héten pedig már a harmadik hetet rendezik meg online a HGC EU keretein belül, reméljük minél többen nyomon követitek majd a közvetítést:

Watch live video from WestenOfficial on www.twitch.tv

Sikerült már kedvenc csapatot választani? :)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!