Menjetek LANozni szlovákiába, megéri!

Menjetek LANozni szlovákiába, megéri!

Már csak egy hónap és kezdődik a PG Way szlovák LAN. Tessék nevezni, hadd szurkoljunk nektek.

Magyar e-sport játékosként a nagyobb külföldi versenyek kicsit elérhetetlennek tűnnek. Vagy azért, mert a nevezési díjak horribilisan nagyok, vagy a körülmények költségei (hotel, utazás stb.) verdesik az eget, vagy akár csak az, hogy irdatlanul messzire kéne menni. De most mutatunk egy versenyt, ami minden szempontból megfelel, ha ki akarjátok próbálni magatokat a nemzetközi vizeken. Augusztus 10-13 között indul a PG Way Szlovákiában. A részletekről korábban már írtunk egy összefoglalót.

18 000 eurós multigaming LAN-t rendeznek Szlovákiában!

Szlovákiában rendezik a térség közelmúltbeli legnagyobb eseményét. Nyolc játék, 18 ezer eurós összdíjazás!

A verseny helyszíne Nagyszombat, Budapesttől nagyjából 200 kilométerre van. Szóval ha kocsiba vágjátok magatokat, akkor nagyjából három óra alatt oda is lehet érni. A verseny formátumát tekintve BYOC ("vidd el a saját gépedet"), de ha nem akarnátok cipekedni, akkor van lehetőség arra, hogy ott a helyszínen béreljetek ki egy PC-t. A különböző játékok nevezési díjairól a következő linken találtok infókat. Ezek után lássuk mik lesznek és milyen pénzekért lehet versenyezni (játék/nyereményalap).

  • Clash Royale: 1600 euró
  • StarCraft II: 700 euró
  • DotA2: 1000 euró
  • Hearthstone: 1200 euró
  • CS:GO 7000 euró
  • League of Legends: 2500 euró
  • Overwatch: 1000 euró
  • Rocket League: 800 euró

Ezen kívül lesz még Cosplay is, de annak még nem jelentették be a díjazását.

Ha úgy gondoljátok, hogy megvan bennetek az erő, hogy megnyerjétek, vagy csak egyszerűen kíváncsiak vagytok arra, hogy mennyit ér a tudásotok, akkor mindenképpen érdemes kinéznetek. Regisztrálni a versenyre a következő linken lehet, akár versenyzőként, akár látogatóként. Ha minden igaz, akkor a szervezők szállást is tudnak biztosítani a szomszédos kollégiumban 12 euró fejében, ami nem egy Ritz Hotel, de legalább durván olcsó.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!