Itt az első Double Drop-Rate hétvége

Itt az első Double Drop-Rate hétvége

A Psyonix-nak nem elég csak az update, most hétvégén megtartják az első Double Drop-Rate hétvégét, tehát kétszer akkora eséllyel kapunk tárgyakat.

Ez a duplázás érvényes mind a meccsvégi droppokra, mind a ládákra. Tehát gyakrabban fogunk ingyenes itemeket kapni, illetve nagyobb esélyünk van arra, hogy festett tárgyak kerülnek a birtokunkba. Ha valamikor, hát most megéri nyitogatni a ládákat. Az esemény a hétvégén lesz elérhető, július 6-tól egészen július 10 19:00-ig tart. 

Megérkezett a 2nd Anniversary update

Tegnap éjféltől éles a Rocket League eddigi legnagyobb frissítése, rengeteg érdekes újítást kaptunk.

Ezen felül kaptunk még egy tonna érdekes statisztikai adatot is a Rocket League elmúlt éveiről. Gondoltátok volna, hogy 5375 ÉVNYI össznézettség gyűlt össze a Twitch csatornájukon? Vagy, hogy már több mint 1,5 milliárd mérkőzést játszottak le? Az ábráról továbbá azt is megtudhatjuk melyik battle, import, illetve DLC autó a legkedveltebb, és hogy melyik soccer játékmódot játsszák a legtöbben. Íme: 

Ezenfelül néhány nap múlva kezdődik a Collegiate Rocket League Summer Series és az NBC nagyszabású RL kupájára sem kell sokat várni. Valamint a Rocket League Championship Series is kopogtat már. A mérkőzéseket a Rocket League hivatalos Twitch csatornáján lehet majd figyelemmel kísérni. Továbbá ígéretet kaptunk arra is, hogy az év végére elkészül egy külön weboldal az RL e-sport számára. No meg, persze arra is, hogy 2017-ben további DLC-ket és ládákat fogunk kapni.

A Psyonix nagyon belelendült a témába, egy percre sem hagyják történés nélkül a játékosaikat, sem a pályán, sem a lelátón.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!