Magyar siker a Quake Champions világbajnokság európai kvalifikációján

Magyar siker a Quake Champions világbajnokság európai kvalifikációján

A myRevenge CS:GO játékosa NOFEAR, a top 16-ból várja a folytatást.

Tegnap tartották az egymillió dollár összdíjazású, Quake Champions Word Cup második európai kvalifikációját, ahol az eddig CS:GO-ban jeleskedő Brigány "Raisy" Adrián azaz "NOFEAR" is elindult.

Egymillió dollárral jön a Quake Champions világbajnokság!

A Bethesda az E3-on bejelentette az első nagy versenyt a játékhoz.

Az este 6 órától kezdődő tornára 354 vállalkozó kedvű nevezett. A küzdelmek formátuma 1v1 duel single elimination, Bo3 módban és körönként három hőssel, a pályák pedig a Blood Covenant, Blood Run, Corrupted Keep és Ruins of Sarnath kvartettből kerülhettek ki. NOFEAR viszonylag könnyű ellenfeleket kapott az első körökben, ráadásul rengeteg üres járat volt az ágrajz egyenetlenségei miatt, viszont ahogy fogytak a versenyzők, sorra jöttek a szorosabb mérkőzések. 

A top 32-ben már egy idegölő adok-kapok mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. NOFEAR ellenfele, az ír játékos kRoNic igencsak erősen kezdett, Clutch hősével és halálpontos Railgun lövéseivel folyamatos nyomást gyakorolva. Szerencsére a magyar játékos megfordította az állást, köszönhetően szédületes Anarki és Sorlag játékának. Az utolsó fordulóban úgy tűnt az ír játékos elfáradt és sorra veszítette a köröket, aminek a vége az lett, hogy NOFEAR 3-1 arányban győzedelmeskedett.

(HU/EN) RAISY | QC 1on1 QWC Qualifier #2 (EU) @ 18:00 - !bracket

(HU/EN) RAISY | QC 1on1 QWC Qualifier #2 (EU) @ 18:00 - !bracket - Clipped by Sinvid4

A torna folytatása vasárnap déltől várható és minden mérkőzést közvetítenek majd a Quake Champions Twitch csatornáján. Az ágrajzot ITT tudjátok megtekinteni, és NOFEAR következő ellenfele a svéd fazz lesz. A tét nem kicsi, ugyanis a legjobb nyolc helyezett továbbjut a világbajnokság regionális kvalifikációjára.

Ez úton is gratulálunk NOFEAR-nek és sok sikert kívánunk a vasárnapi megmérettetéshez.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!




Kövess Minket!