3 kreatív játékmód, ha már unod a hagyományos Rocket League-t!

3 kreatív játékmód, ha már unod a hagyományos Rocket League-t!

Összeszedtünk néhány olyan videót és játékmódot a számotokra, amik a Rocket League-t egy új oldalról közelítik meg, és elképesztő fun factor van bennük.

Kezdjük is talán egy torony építéssel. Az alábbi videóban a srácok egy nyolc autóból álló tornyot szeretnének felépíteni, és hát a nyolcadik verdát már nem olyan egyszerű fölhelyezni. Ennél a játéknál is sokszor csak a kreativitás szab határt, hogy mit hozunk ki belőle.

Nekem külön tetszett a harmonika a videó végén. 

Listánk második videóját a távirányítós autók ihlették, kombinálva némi számítógépes effekttel, az eredmény pedig magáért beszél, hatalmas pacsi a készítőknek.

Vannak, akik még ennél is tovább mentek, és igazi autókkal tartottak büntető rúgásokat. (Noha ilyen nincs a játékban, még igazán látványos a műsoruk.)

Visszatérve az RL stadionjaiba, ebben a videóban azt láthatjátok, miképp lehet a jégkorongot, vagy a kockát úgy felhasználni, hogy különféle űrlény jármű hatását keltsük. 

A lista végére pedig néhány játékmód ötletet hoztunk, melyeket mi magunk is ki próbáltunk/ki fogunk próbálni. A Space Ball zseniális, de a Beach Ball-on is sokat fogtok nevetni, ez egész biztos, továbbá ajánlunk Nektek egy magunk kreált játékmódot is, mely a Roof Top Rumble nevet kapta. Ennek a beállításai a következők:

Lényegében a beállítások a standard Rumble játékmódét követik, azzal a különbséggel, hogy végtelen boostunk van benne. A játék alapszabálya, hogy tetőn csúszva kell közlekedni. Tilos kerékre fordulva egy métert is megtenni, már a meccs elején is tetőre fordulva kell menni a lasztiért. Igazából ennyi az egész, mi 1v1 szituációban játszottuk, de minden bizonnyal 2v2-ben is nagyon fun. Jó szórakozást!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!