Majdnem 2 millió jött össze az SGDQ idei rendezvényén

Majdnem 2 millió jött össze az SGDQ idei rendezvényén

Megint kitettek magukért a gamerek, 1,75 millió dollárt gyűjött az SGDQ. Mutatjuk a három kedvenc játékunkat is.

A tegnapi nappal befejeződött az SGDQ. Ahogy az várható volt, az eseményt a múlt héten folyamatosan nagy érdeklődés követte, a nézettségi lista elejéről csak a Rift Rivals illetve az ESL Köln versenye tudta letaszítani. A runnerek egy hét alatt pontosan 142 játékot vittek végig, a legnépszerűbb játék az Earthbound volt, 200 000 ember volt rá kíváncsi és a nézők adományaiból 1,75 millió dollár gyűlt össze a Doctors Without Borders alapítvány számára. Ezzel most nem sikerült rekordot dönteni, hiszen idén az AGDQ 2.2 millió dollárt tudott átadni a Prevent Cancer alapítványnak. De ettől függetlenül minden tiszteletem a szervezőknek és a nézőknek is, hiszen ez is hatalmas összeg.

Idén megint a retro konzolos játékok vitték a pálmát, de mi az Esport1-nél a 'frissebbeket' preferáltuk. Mutatjuk is a mi három kedvencünket.

Elder Scrolls: Oblivion

 

Titanfall

Dark Souls

Erre az évre ezzel véget értek a GDQ rendezvényei, legközelebb maraton 2018 januárjában lesz, akkor az Awesome Games Done Quick várja majd a speedrun szerelmeseit. Az biztos, hogy játék lesz, amit végig kell vinni és alapítvány, aminek lehet majd adakozni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!