Végleges a DreamHack Masters Malmö résztvevőinek listája!

Végleges a DreamHack Masters Malmö résztvevőinek listája!

Tegnap este véget értek a kvalifikációk, minden résztvevő csapat neve ismertté vált.

DeadFoxék is részt vesznek a DH Masters Malmö kvalin ma déltől!

A mai napon 3 DreamHack Masters Malmö-hely sorsa dől el a zárt kvalifikációban.

Ahogyan tegnap is megírtuk már, az utolsó három helyért nyílt majd zárt kvalifikáción küzdhettek a csapatok. Számunkra talán az volt a legfontosabb, - hogy a zárt selejtezőre, amit tegnap bonyolítottak le -, meghívták a HellRaiserst is, tehát DeadFoxék is kaptak egy lehetőséget arra, hogy DreamHack mesterekké váljanak. Azóta már tudhatjátok, hogy ez sajnos nem sikerült, miután az utolsó pillanatban az EnVyUs-tól kikaptak 2:0-ra Bencéék.

Így szerepelt DeadFox a DreamHack Master selejtezőjén

Augusztus végén Malmö-ben rendezik meg a következő DreamHack Masters-t, aminek európai selejtezőjén a HR is részt vett. Lássuk, hogy DeadFox-ék lejutottak-e a 250 ezer dollár összdíjazású versenyre!

Szomorkodásra viszont nincs idő, mivel végleges lett a 16 csapatos szereplőlista a DreamHack Masters Malmö-re! 12 csapat ugyebár meghívásos alapon jutott be, az ő nevükkel már találkozhattunk abban a zseniális kedvcsinálóban, amit a szervezők összedobtak. Azok kedvéért, akiknél már eltört az ismétlés gomb gyorsan felsorolnám a neveket, de a többieknek kötelező házi feladat megnéznie azt a videót! Nos, a 12 meghívott csapat a következők: Astralis, FaZe, fnatic, G2, Gambit, Immortals, Na'Vi, NiP, North, OpTic, SK és Virtus.pro.

Olyan hidegrázós trailert dobott össze a DreamHack Malmöre, hogy *********

Már vesszük is a jegyet Svédországba.

Az európai selejtezőkről két csapat jutott ki a svéd LAN-ra, névszerint az EnVyUs és a mousesports. A franciák az utóbbi időben sok helyről lemaradtak, a G2 árnyékában nem igazán tudnak kitörni, de ettől függetlenül ismét lejutottak a versenyre, tehát elég stabil tier 2-es teljesítményt tudnak hozni mostanában, de minden ScreaM rajongó nevében mondhatom, hogy szívesen látnánk már őket kicsit feljebb is, meglátjuk mire mennek a világ legjobbjai ellen, miután a Majorről lemaradtak. A mouz az utóbbi időben nagy fejlődésen ment át, az előttük álló Major nagy bizonyítási lehetőség lesz és ki tudja mi lesz még augusztus végén!

Amerikából csodával határos módon a Renegades tudott bejutni, ami annak fényében, hogy ott volt a Liquid is kissé meglepő, de egy nagyon szoros döntőben maradt alul stanislaw és csapata jks-ék ellen, így megérdemelt továbbjutásról van szó, amit nem a meglepetéseknek köszönhet a csapat, hanem a folyamatosan javuló formának. A másik érdekesség, hogy volt az Ázsia-Óceánia régióban is kvalifikáció, de a három ausztrál játékost is tartalmazó Renegades nem onnan kvalifikált ezúttal, mint pl. a Majorre. Ez pedig lehetőséget teremtett egy feltörekvő szingapúri csapatnak, a B.O.O.T-d[S]-nek. Eddig nem sokszor hallhattunk róluk, egyetlen komoly szereplésük is a China Cup 2017-en volt, ahol 3. helyezettek lettek. Ezen kívül a HLTV ranglistáján most a 83. a kvalifikáció miatt, de gyakran kiesnek a top 100-ból is, tehát abszolút sötét ló a csapat, nem tudni mit kell várni tőlük.

A verseny augusztus 30-tól szeptember 3-ig zajlik majd értelemszerűen Malmö-ben, a verseny összdíjazása pedig 250 000 dollár lesz. Rengeteg jó csapattal és valószínűleg remek küzdelmekkel érkezik majd, de rengeteg dolog változhat még a menetrendszerű Major utáni játékoskeringők hatására, szóval érdemes lesz figyelni a híreket a versennyel kapcsolatban, mert sok víz lefolyik a Dunán, mire odaérünk!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!