Videó: Kiderült, hogy mit látott coldzera, amikor belőtte NiKot Kölnben!

Videó: Kiderült, hogy mit látott coldzera, amikor belőtte NiKot Kölnben!

Az ESL ONE kölni közvetítésén érdekes jelenet volt Coldzera lövése NiKora, de most láthatjuk a másik szemszögből is.

Érdekes statisztikák az ESL ONE kölni versenyéről

tbr | 17/07/11 13:30Ki volt a legjobb játékos? Melyik csapat nyújtotta a legtöbbet? Ezekre a kérdésekre is választ adunk az ESL ONE Kölnnel kapcsolatban! Nemrégen a Major kvalifikáció kapcsán már bemutattunk több érdekes statisztikát is, így ezt az új, de annál jobb szokást fenntartva most az ESL ONE Kölnről is hoztunk pár érdekességet nektek!

A FaZe és az SK Gaming az elődöntőben találkozott Kölnben. A meccs elég sima első pályával indult, a brazilok 16:4-re nyerték Overpasst. A második pályán, Cache-en, már jóval szorosabb küzdelem alakult ki, csupán hosszabbításban tudták megnyerni ezt is a brazilok. De ez a pálya , pontosabban a 10. kör hozta a meccs legérdekesebb jelenetét, melyet az alábbi videóban mindkét szemszögből láthattok most!

Először a legfontosabb dolgot láthatjuk, coldzera szemszögét: elmegy a szellőző mellé, körbenéz és egyszer csak meglát egy fejet és szinte 0 reakcióidővel be is lövi, majd megy tovább a dolgára. Ezután párhuzamosan látjuk NiKo és cold perspektíváját a jelenetről. Szegény NiKo éppen csak észreveszi cold fejét, máris kapja a fejest, ebből pedig látható, hogy profi szinthez képest átlagos jelenetről van szó, nem egy VAC gyanús lövésről. Egyszerűen csak kevesebb idő állt rendelkezésére mindkét játékosnak a reakcióhoz, mint a legtöbb esetben és cold került ki győztesen belőle.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!