Ismét magyar játékos a Quake Champions világbajnokság közelében!

Ismét magyar játékos a Quake Champions világbajnokság közelében!

NOFEAR élő adásban, több ezer ember előtt juthat tovább a régiós kvalifikációra.

Akárcsak az előző héten, a myRevenge CS:GO játékosa, Birgány 'NOFEAR' Adrián most pénteken is továbbjutott az 1 millió dollár összdíjazású Quake Champions világbajnokság harmadik nyílt kvalifikációján a top 16-ba.

Az online torna formátuma Bo3 Single Elimination Duel, körönként 3 hősös módban. Az ágrajz szerencsésen alakult NOFEAR számára, mivel a profi játékosok már kvalifikálták magukat a korábbiakban, viszont így is voltak szoros mérkőzései. Szerencsére sikerrel vette az akadályokat és a 16 között ma már a Quake Champions hivatalos Twitch csatornáján láthatjuk majd játszani. A közvetítés már elkezdődött, az ágrajz pedig jelenleg így néz ki:
quake champions esl qualification bracket
Amint láthatjátok, NOFEAR mérkőzéséig még két teljes összecsapás hátra van, szóval körülbelül 3 órától érdemes mindenképpen odakattintani az alábbi csatornára:


Élő videó megtekintése innen: QuakeChampions – www.twitch.tv

Szurkoljunk együtt NOFEAR-nek, azaz Quake körökben ismertebb nevén RAISY-nek, hogy minél jobb eredményt érhessen el és képviselhesse Magyarországot a Quake Champions offline regionális kvalifikációján!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!


Cover: hdqwalls

Kövess Minket!