A héten eldől ki lesz a három bejutó a Western Clash 2 kijevi rendezvényére

Roppant izgalmasra sikeredett a második fázis a HGC EU keretein belül. Ezen a héten dől el melyik két csapat jut majd be a Fnatic mellé.

Telnek a hetek és egyre közelebb érünk a Western Clash 2 rendezvényünkhöz, aminek majd Kijev ad otthont. Még mindig nem tudni ki lesz a három bejutó csapat, hiszen a Fnaticon kívül elképesztő szoros a verseny az élmezőnyben.

Lementek a negyedik heti mérkőzéseink, de úgy tűnik minden ezen a héten dől majd el.

Lássuk hát mi történt részletesen.

Péntek:

Tricked esport 3-0 Team Good Guys

Ugyan jött a papírforma, de az esélytelenebb csapat nagyon jól tartotta magát, három nagyszerű, közel húsz perces mérkőzést láthattunk. Jól volt a TGG, de most a Trickedet nem lehet megállítani.

Team Dignitas 3-0 Playing Ducks

Az egyre gyengülő Dignitas végre alkotott valamit és a sereghajtó ellen már nem kaptak ki végül.

Szombat:

Fnatic 3-0 Team Dignitas

Ez a párbaj a HotS El Classico-ja. De sajnos a Dignitas nincs olyan formában, mint a listavezető svéd ellenfele. Ettől függetlenül egy egész kimért, precíz párharcnak lehettünk szemtanúi.

Zealots 3-1 Team Liquid

Ez nem a régebbi nagy csapatok fázisa eddig. A Dignitas mellé úgy tűnik a Team Liquid is csatlakozik, ha rossz szériáról van szó. Remek játékokat láthattunk a Zealotstól, érdemes visszanézni. 

Vasárnap:

Zealots 0-3 Tricked esport

Lassan kialakul a végleges eredmény és a Tricked esélyes a legjobb három csapat közé kerülni. Kemény munka és Makke leigazolása meghozta az eredményt.

Team Expert 2-3 Team Good Guys

A Trickedhez hasonlóan, ennek a fázisnak a másik meglepetés csapata az Expert. Náluk is eredményes volt Athero érkezése, ők állhatnak majd be a Tricked mellé harmadiknak.

A héten pedig az utolsó csaták érkeznek a nagy offline verseny előtt.

Vasárnap pedig HotSRising, amit szintén itt követhettek majd:

Watch live video from WestenOfficial on www.twitch.tv

Melyik csapatot látnátok szívesen a legjobb három között? :)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!