GuardiaN és seized távozik a Na'Vi-tól

GuardiaN és seized távozik a Na'Vi-tól

Több forrás is megerősítette a távozókat, célirányukat és a lehetséges játékosokat, akik a helyükre jöhetnek.

Nagy port kavart a múlthéten, amikor megtudta a világ, hogy komoly forgatások elé néz a CIS régió és oszlik a jelenlegi Na'Vi felállás. Rögtön be is indultak a pletykák, sokféle dolgot hallhatunk/olvashattunk már a témában. Legutóbb éppen tegnap merültek fel érdekes dolgok a Gambit menedzserének rejtélyes Twitter bejegyzései kapcsán. Most pedig még pontosabb információk láttak napvilágot, hála a játékosokhoz közeli forrásoknak.

Seized és s1mple elismerte, jön a CIS forgatás a Major után!

Egyértelmű, hogy ez így nem mehet tovább, egy tapasztalt IGL jót tenne a csapatnak. Mondjuk Zeus?

A forrásoktól a következő dolgok derültek ki. GuardiaN és seized el fogja hagyni a Na'Vi-t, előbbi pedig már útban van új csapatához, a FaZe-hez! Jól olvastátok, Lacika egy nemzetközi csapatban fog kikötni a hozzá közel álló források szerint és előreláthatólag Aleksi "allu" Jallit váltja majd a felállásban. Ez mindkét fél részéről egy érthető változás, hiszen a FaZe egyik gyenge pontja, ha a játékosokat nézzük nem más, mint allu inkonzisztens játéka.

GuardiaN pedig nehezen fér meg a Na'Vi-ban s1mple mellett, így az ő részéről csak a váltás maradt, mint opció, hiszen a szervezet hosszútávú terveiben inkább a 20 éves sztárt preferálják a 26 éves veterán előtt. Ráadásul senkit nem lep meg, ha kijelentjük: GuardiaN sokkal jobb AWP-s játékos, mint allu valaha volt vagy lesz. Bár a FaZe kapcsán az, hogy csere lesz meglepő lehet, hiszen NiKo érkezése óta a Majorig mindig top 4-ben végeztek a versenyeken, de úgy tűnik ez nem elég a csapatnak.

Szétszedik a CIS régió nagyobb csapatait?

A nyár mostani szakasza a legjobb, hogy az átigazolásokat nyélbe üssék. A Na’Vi lesz az első?

Seized távozásáról viszont nincsenek pontosabb információk annál, hogy ő lesz a másik játékos, akinek mennie kell, nem tudni hol köt ki. Ellenben arra vannak tippek, hogy kik jöhetnek a helyükre. Mivel régóta irányító hiányban szenved a csapat, ezért a legvalószínűbb, hogy Kirill "ANGE1" Karasiow lesz az első számú jelölt. A HellRaisers irányítója rengeteg alkalommal bizonyított már, kipróbált veterán, aki nem csak okos vezető, de fragerős játékos is, így mindenképpen az egyik legjobb választás lehet. Az viszont kérdéses, hogy ebben az esetben mi lesz DeadFoxékkal a jövőben. A másik érkező pedig nagyon valószínű, hogy Denis "electronic" Sharipov lesz.

Kíváncsiak leszünk, hogy GuardiaN valóban a FaZe-ben köt-e ki, hiszen ezzel egy teljesen új korszak indulhat a 26 éves, friss házas játékos életében. Tavaly egy komolyabb csuklósérülés miatt nagyon rosszul ment neki, többek között ez is közrejátszhatott abban, hogy nem nyerték meg az MLG Columbus-t. Azóta több alkalommal is gyenge játékot mutatott, hullámzó teljesítményt, de mentségére szóljon, hogy bevallotta, nem foglalkozott eleget a játékkal, mert az esküvő és más játékok foglalták le. Most azonban, hogy ezeken túl van és új csapat felé tarthat, valószínűleg megváltozik és talán újra láthatjuk a 2015-ös GuardiaN-t, aki a világ legjobb AWP-se volt akkoriban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!