Tovább bővül a Cloud9, leigazolták a DreamHack Atlanta Rocket League győzteseit!

Tovább bővül a Cloud9, leigazolták a DreamHack Atlanta Rocket League győzteseit!

A Cloud9-t leginkább a LoL és CS:GO csapatai miatt ismerjük, most azonban úgy tűnik, hogy Jack Etienne tovább szeretné bővíteni a palettát.

Pénteken jelentették be a hírt a Cloud9 oldaláról, miszerint Kyle "Torment" Storert, Mariano "SquishyMuffinz" Arruda-t és Jesus "Gimmick" Parra leigazolják, miután a trió megnyerte az atlantai DreamHack Rocket League kupát.

A csapatot korábbi nevén The Muffin Menként ismerhettük, alapítói pedig három olyan srác, akik szakítottak az előző csapatukkal májusban, mely az Iris nevet viselte. Azóta az észak-amerikai Rocket League csapat sikert sikerre halmozott, több heti bajnokságot megnyerve és kisebb alkalmi versenyeket is, ahogy telt az idő. A legutóbbi eredményük egy első hely volt az atlantai DreamHack-en. 

Ez egyébként az első próbálkozása a Cloud9-nak a Rocket League területén, ami mára már egy több játékból álló szervezetté nőtte ki magát. Olyan játékokban vannak csapataik mint a League of Legends, Counter-Strike, vagy Overwatch. Múlt héten beszereztek egy Dota2 csapatot is, a Team NP-t, akik indulnak majd a The International 7-en.

"Az utóbbi két évben a Rocket League nagyon sokat nőtt, emellett nagyon élvezetes és könnyen elérhető e-sport mindenki számára. Még a legutóbbi DreamHack előtt ültünk le tárgyalni a The Muffin Men tagjaival és a fantasztikus teljesítményük csak még jobban megerősítette az érdeklődésünket. Nagyon örülünk, hogy mostantól egy hajóban eveznek velünk, mint egy újabb top Clou9 csapat." - Danan Flander, Cloud9 általános menedzser

Sokat nőtt a Rocket League népszerűsége az utóbbi időben, mint e-sport és végre a mainstream e-sport világban is kezdik elismerni. A legnagyobb eredményük eddig egy 100000$-os versenyt, amit az NBC Sports és a FaceIt rendezett.

Kíváncsian várjuk, hogy a továbbiakban miként fognak teljesíteni a srácok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!