Magisk hivatalosan is a partvonalon túlra került

Magisk hivatalosan is a partvonalon túlra került

A North hivatalosan is tartalék pozícióba tette át Emil "Magisk" Reif-et.

A North padra ültette az egyik legnagyobb tehetségét!

A North egyik legnagyobb tehetségének tartott Magisk benchelve lett, ami azt jelenti, hogy egy ötödiket kell keressen a csapat.

A döntés azt követően érkezett, hogy a dán alakulat elég vegyes eredményeket ért el az utóbbi időben, egészen pontosan egyetlen címet sem nyertek mióta a játékosok csatlakoztak a North-hoz a Dignitas-tól. Emil "Magisk" Reif utolsó versenye a csapattal a krakkói PGL Major volt, ahol a csapat ugyan bejutott a rájátszásba, de 2-0-ás vereséggel rögtön az első fordulóban ki is esett a Virtus.pro ellenében. A 19 éves fiatal tehetség 2016. júniusában csatlakozott a North-hoz, ahol meghatározó szerepet játszott a WESG Európán és az EPICENTER Moszkván elért sikerekben is.

A North leigazolja valdet Magisk helyére!

Meg is találta a North az új ötödik játékosát?

A feltételezések szerint a döntés hátterében belső problémák lehettek, mivel Magisk 1.07-es értékelést lövöldözgetett össze az idei LAN-ok alkalmával, ami a harmadik legjobb a csapatban. A helyét Valdemar "valde" Bjørn Vangså veheti majd át, aki nemrégiben hagyta ott a Heroic-ot, de a megüresedett helyre Daniel "mertz" Mertz is jó eséllyel pályázik, aki jelenleg a North akadémia csapatában játszik. A North követező versenye a DreamHack Masters Malmö lesz augusztus 30. és szeptember 3. között, addigra kell végleges ötödiket találniuk.

Most már nem csak az a kérdés, hogy ki érkezik a North-hoz, hanem az is, hogy hol köthet ki Magisk! Fiatal, tehetséges és sok csapat hasznát venné tengeren innen és túl is. Szerintetek hol folytatja?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!