Előzetest kapott a Youtube e-sport sorozata

Ami első látásra elég beteg lesz. 

Manapság már számtalan tartalomszolgáltató próbál olyan műsorokat letenni az asztalra, ami bevonzza azokat előfizetőket, akik hajlandóak havi 10 dollár körüli összeget leszurkolni az adott szolgáltatásért. Ilyen a Netflix, a Hulu, az HBO GO, vagy Amazon Prime is, akikhez már nem csak a Facebook, hanem a Youtube Red is fel akar nőni különböző, saját gyártású sorozatok készítésével. Legújabb gyöngyszemük egy e-sport vígjátéksorozat, a Good Game, ami az iparágat kicsit kikarikírozva, humoros oldaláról megragadva próbálja meg bemutatni. 



A sorozatot az a Dan Harmon jegyzi, aki zsenialitását korábban már megcsillogtatta a Community-vel, illetve újabban az elképesztően népszerű Rick and Morty animációs sorozattal. A történet középpontjában két szereplő, Dan és Arin áll. Előbbi egy örök optimista, utóbbi egy nyomorult félnótás, akik hirtelen ötlettől vezérelve egy e-sport csapatot akarnak létrehozni, hogy részt vehessenek az év legnagyobb Killcore versenyén. 

A főszerepben két Youtubert, Jesse Cox-ot és Michelle Morrow-t láthatjuk, akik ugyan már felépítettek egy 4 millió feliratkozóval rendelkező csatornát, de kérdés, hogy színészként mennyire állják meg a helyüket. Mellettük tiszteletét teszi az öreg Terry Crews is, de a 6 epizódos első évadban az IGN-es Naomi Kyle is megjelenik. 

A Good Game pár hét múlva, augusztus 30-án rajtol el, ám mivel kishazánkban a Youtube Red maximum VPN-nel elérhető (ebben az esetben az első hónap ingyenes, aztán 10 dollárnak megfelelő jó magyar forintot kell leperkálni érte), ezért aznap csak látogassatok el Youtube-ra, ahol vásárlás után már meg is tekinthetitek. Ha pedig nem bírjátok ki addig és/vagy szeretnétek hasonló témájú sorozatokat nézni, akkor a The Big Bang Theory-t, a Silicon Valley-t, vagy a Mr. Robotot ajánljuk nektek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.