Pasha durván neki ment a FaZe-nek

Pasha durván neki ment a FaZe-nek

Igencsak nagyot kapott a FaZe a Virtus.Pro játékosától, a közönség kedvenc PashaBiceps-től, aki megszólalt az átigazolások kapcsán és erősen bírálta a csapat döntését.

A PGL Major után megindult az átigazolási időszak, aminek már vannak biztos bejelentései és pletykái egyaránt. Sajnos vagy nem sajnos az e-sportok velejárója, hogy időről időre megválnak egymástól a csapattársak - akár örökre, akár csak rövid időre - annak reményében, hogy a csapat jobban boldogulhasson. A Fnatic esetében újra egymásra talált a svéd ötös, ám ez a legritkább eset, ami viszont tényleg páratlan, az a Virtus.Pro felállásának töretlen pályafutása. No, itt nem az eredményekre, hanem a csapat összetételére kell gondolni. A lengyelek nemcsak csapattársaknak, hanem barátoknak is tartják egymást, s ez így van már nagyjából három és fél éve!

Hivatalos: GuardiaN a FaZe játékosa!

Ma este jelentette be a FaZe és a NaVi, hogy GuardiaN elhagyja korábbi csapatát és az amerikai központú FaZe-hez igazol!

Pasha ezt olyannyira komolyan gondolja, hogy ennek hangot is ad, ha úgy érzi igazságtalanság történt egy-egy kirúgott játékossal. Így történt ez most alluval is, akit GuardiaN vált le a FaZe-ben! A lengyel a népszerű kommentátor twitter falára válaszolt, aki így írt alluról:

Együtt érzek Allu-val. Egy rossz major szereplés és máris repül. Szerettem a játékstílusát és szerintem illett a csapatba. Szomorú!

Az élet szép, de vannak rossz emberek! (szabad fordításban így is érthető, de mindenki tudja, hogy mire gondolt Pasha)

Az utalás egyértelműen a FaZe játékosainak, menedzsmentjének szólt, ám a lengyel itt nem állt meg, tovább bírálta a csapatot:

Van, hogy a barátság sokkal fontosabb, mint az eredmények! Ezt véssétek a fejetekbe! 

Sajnos Pasha megható szavai hiábavalóak. Ha csapatot akarunk menedzselni, akkor meg kell ragadnunk az olyan lehetőségeket, mint most a FaZe. A VP egészen más úton jár, ami szintén sikeres, így eldönteni, hogy kik járnak az "igaz" úton nehéz. Mindenesetre bőven van igazság Pasha szavaiban. A versenyzés és a pénzek hajhászása közben könnyen el lehet felejteni, hogy emberek, barátok vagyunk és ezzel felelősség is jár.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!