A Major győztes Gambit is ott lesz Oaklandben

A Major győztes Gambit is ott lesz Oaklandben

Az ESL bejelentette, hogy a friss Major győztes Gambit Esports is ott lesz a soron következő IEM állomáson, Oaklandben.

A Gambit Gaming lett a hatodik meghívott csapat az Intel Extreme Masters tizenkettedik évadának soron következő amerikai állomásán. Korábban már írtunk a versennyel kapcsolatban egy nagyobb, átfogó cikket, azt mindenképp bogarászátok át, ha érdekelnek a verseny részletei!

Ezt tudjuk eddig az IEM Oaklandről

Idén novemberben visszatér az IEM Oakland, íme az eddigi információk a versenyről!

A Gambit ezzel olyan csapatok társaságába lépett mint az Astralis, a FaZe, a G2, az SK, a Cloud9 és a Team Liquid, akik már korábban átvehették a meghívójukat. A csapat teljesen megérdemelten került a nevek közé, ugyanis az utóbbi időben rendre szállították a jobbnál jobb eredményeket. A menetelésük során másodikok lettek a CS_Summiton, ezt követően megnyerték a DreamHack Austint és végül arra a bizonyos I-re is feltették a pontot júliusban a meglepetésszerű PGL Major kupával.

Az IEM Oakland november 16-19. között kerül megrendezésre a majd' 20 000 fő befogadására képes Oracle Arénában, amit az NBA-ben szereplő Golden State Wariors otthonaként is ismerhetünk. Az összdíjazás $300.000 lesz, ami az egy tucat induló között kerül kiosztásra. A már meghívott hét csapat mellet még egy érkezik felhívásra. Ez lehet bármelyik top csapat, de nem lepne meg senkit, ha a tavalyi bajnok NiP érkezne a 8. helyre. A maradék négy helyet a kvalifikációs versenyeken keresztül harcolhatják ki a csapatok, ám ezek időpontját továbbra is homály fedi.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!