Esküvő szezon van a profiknál, az egyik showmeccset ihletett

Esküvő szezon van a profiknál, az egyik showmeccset ihletett

Több esküvőre is sort kerítettek a profi játékosok és családtagjaik.

A nyár az esküvőktől hangos mindig, rengetegen ekkora időzítik, hogy kimondják a boldogító igent. Nincs ez másképp a profi játékosoknál sem, akik a teljes éves terhelés miatt leginkább ebben az időszakban tudnak házasságot kötni kedveseikkel. Az egész nyári esküvő szezont GuardiaN indította, aki még az ESL ONE Köln előtt házasodott meg:

Sok boldogságot kívánunk, GuardiaN!

Immáron hivatalosan is házas ember a Na'Vi AWP-se!

Ezután meg kellett várjuk a Majort, hogy újabb frigyek köttessenek. Az elsőt a 23 éves Abay "H0bbit" Khassenov és párja hozta össze augusztus 4-én. Nem semmi időszak lehet ez az életében: megnyert egy Major tornát, megházasodik és még ki tudja mi jön ezután!

Forrás: Twitter

H0bbit esküvője után egy nappal, 5-én házasodott meg dupreeh bátyja is. Ezért a dán játékos is hivatalos volt az eseményre. Ennek megfelelően szépen ki is öltözött, ahogyan azt illik:

Forrás: Twitter

Ugyanezen a napon mondta ki az igent a 29 éves f0rest és kedvese is. Készült róluk pár remek kép, íme az egyik. Láthatjátok, hogy a szertartás egy erdőben (f0rest és az erdő, vajon egybeesés? - a szerk.) vagy parkban volt, igazán egyszerűnek és meghittnek tűnik a pillanat.

Forrás: Twitter

Ráadásul az esküvőn megjelent a régi NiP ötös minden tagja is:

Forrás: Twitter

Ebből természetesen rögtön az következett, hogy a közösség megkérte a NiP-et, hogy szervezzenek showmeccset, amiből azóta már kettő is lett. Várhatóan szeptemberben meg is kapjuk őket!

Két showmeccset is szervezhet a NiP nemsokára!

Az 1.6-os NiP vs CS:GO NiP és VeryGames vs NiP meccsek jöhetnek szeptemberben!

Ez főleg azután tűnik egyre biztosabbnak, hogy a NiP az alábbi tweetet tette közzé a témával kapcsolatban. Várjátok már?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!