BRÉKING: Zeus visszatért a Na'Vi-ba!

BRÉKING: Zeus visszatért a Na'Vi-ba!

Két visszatérőt és egy friss tagot köszönthetünk a Natus Vincere felállásában.

S1mple tweetje igaz volt, valóban Danylo "Zeus" Teslenko csatlakozott a csapathoz. Mellette visszajött a padoztatott Denis "seized" Kostin is, így újra teljes a Na`Vi felállása. A két régi-új szerzemény mellett a Natus Vincere az edzői poszton is erősített, ahova a friss Major győztes Mikhaylo "Kane" Blagin érkezett Andrey "Andi" Prokhorov helyére. Andi egyébként az edzősködése előtt elemző volt a sárga-fekete csapatnál, most újra felajánlották neki ezt a posztot, ő viszont inkább távozott az ukrán-orosz ötöstől.

Most ez vagy a világ legtökéletesebb trollkodása, vagy tényleg megy vissza Zeus a Na'Viba

Hodi | 17/08/09 07:36 A mindössze 19 éves s1mple-ről, meg úgy általánosságban az egész CIS régióról tudni kell azt, hogy mesterien tudnak trollkodni és bármi, amit írnak, mondanak, nem vehető 100%-osan készpénznek egészen addig, amíg meg nem történik valamilyen hivatalos bejelentés nem történik.

Hatalmas meglepetés ez az igazolás a Na`Vi részéről, hiszen eddig szóba hozták a csapatot a HR-es ANGE1-lel és a FlipSid3-os electronic-kal is, mégis Zeus került az irányítói szerepkörbe és visszahozták a GuardiaN mellett "mellőzött" seizedet is a kispadról. A történésekről a Na'Vi CEO-ja nyilatkozott:

Hét nappal ezelőtt még azt mondtam volna, hogy Zeus átigazolása lehetetlen. A helyzet folyamatosan változott és az élet váratlan lehetőségeket kínált. Büszke vagyok, hogy a legenda visszatért közénk és örülök, hogy Kane is csatlakozik, hiszen Major győzelemre vitte a Gambitet. Úgy gondoljuk, hogy a kiemelkedő együttműködése Zeus-szal, a tapasztalata és a gondolatmenete megerősíti majd a csapatunkat.

Ettől függetlenül szomorúak vagyunk, hogy Andinek búcsút kell intsünk. Andrey 2014 óta volt tagja a szervezetünknek és a honlapunk szerkesztőjéből a csapat elemzője, majd edzője lett. Nagyon nagy köszönettel tartozom neki és szeretnék sok sikert kívánni a továbbiakra!

Zeus egy tweetlongerben mesélte el, hogy mi történt az elmúlt időszakban, ami a változásra késztette:

Az elmúlt 6 hónapban sok egyet nem értést és problémát tapasztaltunk a csapattal. De folyamatosan túllendültünk ezeken és a végére mindig együtt voltunk, amikor nyertünk. Aztán úgy döntött a csapat, hogy kirúgják Kane-t, attól függetlenül, hogy jeleztem: én is távozom, ha mennie kell. Kane egy remek barátom és régóta dolgozunk együtt, sok mindent tanultam tőle és ő segített a Na'Vi-s kirúgás után is magamra találni. Nélküle biztosan nem nyertünk volna Majort.

A csapat másképp gondolta és felülbírálták a tapasztalatomat és a próbálkozásaimat, hogy egyben tartsam a csapatot. Nagyon furcsa az egész, mert más sportokban másképp történnek a dolgok. Ha elérünk egy akkora sikert [mint a Major győzelem], akkor az edzőt ünnepelni szokás. A kulcs a győzelemhez nem csak a tehetségből és a nyers erőből áll, hanem a kapitány és az edző közös munkájából is. Amikor ez az egyensúly megszűnik, akkor nagyon nehéz lesz a csapatnak működnie és nem tudunk együtt dolgozni.

Most tehát a következőképp néz ki a Natus Vincere ötöse:

  • Danylo "Zeus" Teslenko
  • Ioann "Edward" Sukhariev
  • Aleksandr "s1mple" Kostyliev
  • Egor "flamie" Vasilyev
  • Denis "seized" Kostin
  • Mikhaylo "Kane" Blagin (edző)

A Na`Vi augusztus 15-én kezdi meg a felkészülést az ESL Pro League-re saját gaming house-ukban, illetve a DH Master Malmöre, az ELEAGUE CS:GO Premierrre és az ESL ONE New Yorkra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!