Most ez vagy a világ legtökéletesebb trollkodása, vagy tényleg megy vissza Zeus a Na'Viba

Most ez vagy a világ legtökéletesebb trollkodása, vagy tényleg megy vissza Zeus a Na'Viba

Minden jel arra mutat, hogy visszatér Zeus, de simán lehet, hogy az egész csak egy mesteri trollkodás.

A mindössze 19 éves s1mple-ről, meg úgy általánosságban az egész CIS régióról tudni kell azt, hogy mesterien tudnak trollkodni és bármi, amit írnak, mondanak, nem vehető 100%-osan készpénznek egészen addig, amíg meg nem történik valamilyen hivatalos bejelentés nem történik. Márpedig most gyakorlatilag az egész CIS régió erre a szerdai bejelentésre vár, ugyanis már senki se tudja, mi lesz a Na'Vi-val!

Amit biztosan tudunk már, hogy GuardiaN távozott a csapattól, így az AWP-t biztosan s1mple veszi át tőle. Egy hely azonban még kiadó, illetve a pletykák szerint kettő is, ugyanis seized is távozhat, hiszen hivatalosan átigazolási listára került, a Na'Vi pedig már napok óta tolja Instagramon az idegesítő teasereket, mint pl. ezt:

Vicces rajzokkal teaseli új játékosait a Na'Vi?

Régóta pletykálják, hogy kik érkezhetnek a csapathoz, de most lehet elárulták!

Na mármost a három jel három játékosra: F3 Electronic, Gambit Zeus és HR Ange1 utal, a pletykák szerint pedig ebből ketten mától a sárga-feketék kötelékét erősítik majd! Ebből is - némileg meglepő módon - a legerősebb pletykák éppen akörül a játékos körül forognak, akit anno s1mple váltott. S1mple egészen odáig ment, hogy a leendő kezdőötös kezdőbetűit megosztotta Twitteren:

Ez alapján a Na'Vi csak egy embert cserél, GuardiaN helyett Zeus jöhet, aki így ismét visszatérhet abba a csapatba, ahonnan tavaly repülnie kellett az érkező s1mple miatt. Ez utóbbira még ráerősített Zeus is, hiszen VK profilján (az orosz Facebook) lecserélte Na'Visra a profilképét, illetve ő maga is megosztott egy rövid videót, amin egy olyan villám van, mint amit a Na'Vi saját Instagramján felrajzolt a táblára.

De valahogy nem áll össze a kép. seized jelenleg inaktív, hiszen transfer listán van, így de mivel ő is és Zeus is Ingame Leaderek, a két dudás egy csárdában elv miatt nehezen férnének meg egymás mellett, kivéve, ha seized nem akar IGL lenni, amit már hangoztatott néhányszor. Tehát vagy tényleg megy seized és jön Zeus, vagy marad seized és Zeus jön IGL-nek, vagy az egész csak egy hatalmas elterelés. De akkor még nem beszéltünk Ange1-ről és Electronicról se. Ange1 szintén IGL, ezek mellett pedig a HR legjobb játékosa, de mivel a HR nem jutott ki most a Majorre, ez egy pont a váltás mellett (valahol minden profi CS:GO-s nagy tornákat akar nyerni, nem csak végtelenül sok pénzt keresni). De ez megint csak akkor működhetne, ha Zeus se jönne és seized pedig menne. A másik Electronic: a mindössze 18 éves játékos jelenleg az F3 legjobbja, bőven beférne a Na'Vi-hoz, s1mple nyugodtan AWP-zhetne és akkor már csak az IGL kérdését kéne eldönteni. Persze az is lehet, hogy az egész csak egy óriási elterelés mondjuk Ange1-ről.

Egy dolog biztos: ma bejelentés, a céljukat pedig elérték a Na'Visok: senki se tudja, hogy mi van.

Na'Vi

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép innen és innen

Kövess Minket!