Friberg az OpTic-ban folytatja?

Friberg az OpTic-ban folytatja?

Éppen csak elment hazed, már is megtalálta az OpTic új játékosát?

Friberg még júniusban került kispadra a NiP-nél, miután a szervezet úgy döntött, hogy fiatalít a felálláson és leigazolja REZ-t. Azóta rengeteg információ keringett a sorsával kapcsolatban: szóba került, hogy visszavonul, de az is, hogy folytatja. Aztán nem is olyan régen elmondta, hogy inkább utóbbi mellett döntött és várja a lehetőségeket, akár a tengerentúlról is!

Friberg szabadon igazolhatóvá vált!

Hivatalosan is elvált friberg és a NiP útja, miután felbontották a szerződést a játékos kérésére.

Most pedig úgy tűnik, hogy pont onnan lenne rá érdeklődő, sőt valamivel több is annál, hiszen a mai streamjében kiszivárgott egy chat beszélgetés seizeddel. Ebben az látható, hogy az orosz játékos kíváncsiskodik, hogy a Cloud9-ba vagy az OpTic-ba megy-e friberg, aki annyit felel rá, hogy "OpTic".

esport, tbr, csgo, counterstrike, átigazolás, optic, friberg, szivárgásForrás: Twitch

Ha valakinek nem lenne egyértelmű a kép alapján, így nézett ki a teljes beszélgetés:

seized: good?
seized: :D
seized: c9?
seized: optic
friberg: decent, not super
friberg: y optic
friberg: talk l8er

Nos, ebből csak arra tudunk következtetni, hogy mégsem lesz akkora csávában az OpTic, mint gondoltuk! Hiszen friberg leigazolásával még sok minden megváltozhat a csapat háza táján. Egyrészt egy tapasztalt európai játékos rengeteget dobhat az észak-amerikai csapat játékán, arról nem is beszélve, hogy vele megoldódnának az irányító problémák is. Azt tudjuk, hogy bizonyára sokan megkeresték, ám biztos, hogy a legtöbb érdeklődő NA szervezet volt és éppen emiatt közülük kellett válasszon a 25 éves játékos. Az OpTic pedig jó anyagi hátteréről híres, így nem hinnénk, hogy a pénzügyi részletek miatt eshetne kútba egy esetleges szerződés.

Szétesőben az OpTic, hazed távozik

Hamarosan két embert is veszíthet a csapat.

Amennyiben ez a szivárogtatás igaznak bizonyul, nemsokára várható a bejelentés is, mivel könnyen lehet, hogy már a végső stádiumában van az egyezség. Mindenképp izgalmas lenne látni friberget egy új csapatban, hát még Észak-Amerikában, ahol tehetséges, de Európától leszakadt játékosokat gyúrhatna tökélyre. Egy biztos, mindenképp érdemes lesz követni az átigazolási híreinket, hogy le ne maradjatok róla!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!