Elrajtolt a Call of Duty világbajnokság!

Laza másfél millió dolláros összdíjazással.

Mindig mosoly szalad az arcunkra, amikor egy-egy játékból világbajnokságot rendeznek, hiszen ilyenkor nem csak izgalmas meccseket láthatunk, hanem a profiktól jó pár trükköt is eltanulhatunk. Így van ez a tegnap elkezdődött Call of Duty vb esetén is, ahol most vasárnap már ki is derül, hogy melyik csapat lesz az a szerencsés, aki bezsebli a rekordnak számító 600 ezer dolláros fődíjat - ami mostani árfolyamon egyébként kb. 151 millió forintnak felel meg.



Az Orlandóban megrendezésre kerülő eseményre a világ összes szegletéből érkezett az a 32 topcsapat, akik között ott van a rettegett tavalyi bajnok, a Team EnVyUS, a Vitality, a Fnatic, a Cloud9 vagy az Evil Geniuses is. A csapatok szerdán összesen 24 csoportmeccset pörgettek le, ma pedig ugyanennyi várható, úgyhogy aki szeretné követni az eseményeket, a pontos párosításokat - időpontokkal megspékelve - itt találja. 

Amerikához méltóan hatalmas hype-ot kerítettek a világbajnokság köré rengeteg casterrel, óriási stadionnal - mégiscsak a monumentális Amway Center ad otthont a rendezvénynek - és a szimpla jegyek mellett kapható, akár 160 dollárra rúgó VIP-jegyekkel. Bár a CoD: Infinite Warfare nem igazán nyerte el a gaming sajtó és a játékosok tetszését, az biztos, hogy augusztus 9. és 13. között emlékezetes meccsekre számíthatunk.

Élő videó megtekintése innen: MLG – www.twitch.tv

Egyúttal szeretnénk megnyugtatni a türelmetleneket, hogy már nem kell sokat várniuk arra, hogy a széria visszatérjen a világháborús gyökereihez, hiszen november 3-án érkezik a Call of Duty WII, amiben kellemesen pörgős multival és ehhez kapcsolódó ranked móddal üthetjük majd el az időt. Várjátok már? Mi nagyon.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!