CoD: Warzone: Különös trükköt fedeztek fel egy társ felkeltésére

CoD: Warzone: Különös trükköt fedeztek fel egy társ felkeltésére

Amikor már azt hitted volna, hogy veszett ügy a földön fekvő felkeltése, egy váratlan húzással életben tartották a többiek.

A Call of Duty Modern Warfare battle royale módjában, ha a földre kerülsz, akkor sok esetben keresztet is vethetsz magadra. A pörgős akció és a záporozó golyók kevés esélyt hagynak a többieknek, hogy felszedjenek. Ha nincs nálad self-revive kit, akkor a társaidra kell hagyatkoznod. Ilyenkor marad a Gulag tábor és a párbaj vagy megvárod míg a többiek lesznek oly kedvesek, összegyűjtik a megfelelő mennyiségű lóvét és téged vásárolnak vissza, nem pedig egy ütős loadoutot.

Van azonban olyan eset, amikor sikerül elkúszni egy biztonságos zugba és a többieknek van idejük, lehetőségük felhúzni téged. Viszont, ha nem tudták likvidálni a körülöttetek ólálkodó ellenfeleket, akkor megvan az esély, hogy rajtad kívül a többieket is leszedik, miközben segítő kezet nyújtanak. Most egy olyan videó került fel a netre, amelyben egy különleges revive látható. Talán kevesetek gondolta volna, hogy a tetőről lekúszó, majd zuhanó személyt is meg lehet menteni. Egy trió, GreekFire04 vezetésével éppen ezt szemléltette. Egyik társuk fent ragadt az egyik épület tetején, és már nem sok életereje maradt a heverészés közben, ezért inkább úgy döntött, hogy leugrik. Nem hülyeségből, hanem mert kipróbáltak egy trükköt, ami végül működött. A megfelelő időzítés miatt gyakorlatilag GreekFire04 elkapta a haldoklót és fel tudta kelteni.

Caught My Teammate Mid-Fall to Save Him from Dropping the Soap in the Gulag from r/CODWarzone

Volt benne rizikó, de némely játékosok szeretnek kisérletezgetni, és időnként ezekből érdekes felfedezések születnek, mint a fentebbi esetnél is. Persze ehhez tényleg tökéletes időzítés kell, mert ha nem a legjobbkor "kapjátok el" a társatok, akkor bizony halál lesz a vége. Plusz az sem árt, ha ilyenkor már nem lóg a nyakatokon az ellenség, mert nagyon könnyű prédát szolgáltattok ilyenkor nekik. Az biztos, hogy a Warzoneban érvényes az egy mindenkiért és mindenki egyért, és akkor összejöhet a győzelem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!