Minden téren frissül a Call of Duty, és 4 fegyver érkezik Warzone BR módhoz

Minden téren frissül a Call of Duty, és 4 fegyver érkezik Warzone BR módhoz

Március 24-én az alapjátékot és az ingyenesen letölthető Warzone módot is frissítik a fejlesztők.

Az elmúlt két hétben a Call of Duty Battle Royale játékmódja elképesztően népszerűvé vált. A Warzone pörgős, akciódús, és új megoldásokat is alkalmazó pályája sokak tetszését elnyerte. Az Infinity Ward éppen ezért úgy gondolta, hogy az első frissítésnek nem is kellene sokat váratnia magára. A fejlesztők a Modern Warfare-ről sem feledkeztek meg, így mindkét verzió kedvelői megtalálják majd benne a számukra örömteli tartalmat.

Warzone

Az új térképen egyszerre akár 150 játékos is leugorhat a repülőről, és a triók mellett egy ideje már solo (egyedül van mindenki) opció is elérhető a játékban. Emellett belepakoltak még egy Plunder játékmódot is, itt a bátor harcosoknak a pénzgyűjtés a feladata, és az nyer, aki a végén a legtöbbet zsákolta be. Remek újítás, hogy a fosztogatás és a felfedezés közben küldetéseket is teljesíthetünk (felderítő, fejvadász vagy extra lootolás). Ha valaki meghal, akkor a Gulag börtönben egy párbajt megnyerve még visszatérhet a pályára, de ha ez nem sikerül, akkor sem kell aggódni, a társaknak van lehetősége visszavásárolni elesett bajtársukat. Nagyságrendileg erről szólna a Warzone, ha esetleg valaki nem ismerte volna.

Most viszont érdemes rátérni, hogy milyen újdonságokkal szolgált a kiadó. Az előzetes beszámolók alapján 4 fegyver vált elérhetővé (március 24-én), melyekből common és uncommon verziókra lelhetünk kalandozásaink során. Mindegyik különböző típusú harcokban erős:

  • 725 - shotgun
  • MK2 Carbine
  • 50 GS
  • EBR-14


Kattints a képre a többi fegyver megtekintéséért

Modern Warfare

Az alapjátékhoz egy új multiplayer pálya, a Khandor Hideout érkezett. A közepes nagyságú map Urzikistanban található, és 6v6 összecsapásokat lehet rajta rendezni. Továbbiakban a Coalition frakcióhoz Talon csatlakozik, akinek egy Indiana névre hallgató kutyája is készen áll a harcra.

A Bundle révén két Legendary Blueprint (tervrajz) és egy két Battle Pass szint a jutalom. Ezen túlmenően az Endownment Defender Pack újra megtalálható a játékban:

Mobil

Két új, ideiglenesen nyúzható játékmódot kap ezen a platformon a játékon. Az egyik a Rapid Fire, ahol sokkal gyorsabban lehet scorestreaket és operator skilleket szerezni, mint máskor, emiatt pedig egy őrült csata bontakozhat ki a harcmezőn. A másik a Heavy Shot Challenge, ahol különböző feladatokat kell végrehajtani a jutalmakért cserébe.

Nektek hogy tetszik a frissítés?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!