Nem kell tovább várni, érkezik a Call of Duty: Warzone, a legújabb, ingyenes battle royale

Nem kell tovább várni, érkezik a Call of Duty: Warzone, a legújabb, ingyenes battle royale

Hivatalos trailerrel hangolódhattok a Warzone indulására.

A rengeteg szivárgás után nem sok meglepetést tartogatott számotokra az Activision-Infinity Ward, de az ütős Call of Duty: Warzone hivatalos bemutatóvideója, ennek ellenére meghozhatja a kedvet, hogy belecsapjatok a legújabb battle royale játékba.

A játék mindenki számára teljesen ingyenesen játszható lesz, nem kell hozzá a Call of Duty: Modern Warfare-t birtokolni. Egyszerre akár 150 játékos is belevetheti magát a lootolásba, de egy ekkora tömeg befogadásához nagyméretű térképekre is szükség van. A választás Verdanskra esett, ahol első körben óriási csatákat vívhatnak egymással a játékosok Szólóban/Duóban/Trióban. A további pályákról egyelőre nincs hír, de ha hihettek a korábbi pletykáknak, akkor régi mapok kibővített változatai köszönhet majd vissza a Warzone-ban.

Az induláskor két játékmód érhető el a playerek számára. Az első a Plunder, amiben pénzt kell gyűjtenie a csapatoknak. Összesen három opció van a bankjegyek megszerzésére. Lehet lootolni, erőszakkal elvenni ellenséges játékosoktól, illetve rövid küldetések teljesítésével is növelhető a készlet. A másik mód nem más, mint a klasszikus Battle Royale. A repülőből kiugrott katonák az utolsó emberig, vagy csapatig harcolnak egymással. 

A cross-platform funkció és a "CoD érzés" még többet préselhet ki a Warzone-ból, amiben az összes kozmetikai elem használható lesz, amit a Call of Duty: Modern Warfare-ben megszereztek a játékosok. Az MW tulajok járatai 16:00-kor indulnak, a többieknek sajnos 20:00-ig várakozniuk kell.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a videó alapján a CoD: Warzone?

  • 47 %
  • 47 %
  • 6 %
  • 0 %