Odense-ben lesz az EPL 6. szezonjának döntője

Odense-ben lesz az EPL 6. szezonjának döntője

Már pletyka szinten ismert volt a helyszín, ám most az ESL is megerősítette azt.

Korábban már írtunk róla, hogy az ESL Pro League 6. szezonjának a döntője nagy valószínűséggel újra Európába költözik, azon belül is Dániába. Viszont nem a fővárosban, Koppenhágában rendezik meg, hanem az ország ”csak” harmadik legnagyobb településén, Odense-ben. Európai döntőre legutóbb a harmadik szezonban volt példa, akkor London adott helyet az eseménynek. Az ötödik szezon döntője Dallas-ban, míg a negyediké Sao Pauloban volt, így meglehetősen sokat, másfél évet kellett várjuk egy újabb európai fináléra.

Újabb információk érkeztek az ESL Pro League 6. szezonjáról

Érkezik a hatodik ESL Pro League szezon és idén sem maradunk magyar érdekeltség nélkül!

A versenyre december 5-e és 10-e között kerül sor a Sparekassen Fyn Arena-ban. Az aréna mindössze 4500 férőhellyel rendelkezik, ez messze elmarad például a krakkói TAURON Arénájétól.

Forrás: fyens.dk

A liga augusztus 22-én rajtol, kétszer 14 csapat fog résztvenni a versenyen, ebből pedig régiónként az első hat helyezett jut be az offline rájátszásba. További infókat a ligáról a fenti cikkben találtok. A HLTV.org értesülései szerint Odense-ben a következő két évben több versenyre is lehet számítani, a szervezők ezzel szeretnék odacsábítani a e-sport szerelmeseit.

Aki a helyszínen tekintené meg a versenyt, a mai naptól vásárolhat jegyeket a rendezvényre az ESL hivatalos honlapján. A legolcsóbb jegy 335 dán koronába kerül (~13 ezer forint), míg a ledrágább 1100 dán koronába (~45 ezer forint) kerül. Az eseményhez a szervezők egyébként készítettek egy jó kis trailert, mindössze annyit sajnálok benne, hogy kicsit rövidre sikeredett.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!