A Liquid az utolsó meghívott az ESL One New York-ra

A Liquid az utolsó meghívott az ESL One New York-ra

Az ESL One New York szervezői bejelentették, hogy az amerikaiak egészen biztos nem maradnak kedvencek nélkül, mivel meghívást kapott a Team Liquid is a versenyre.

A megújult FaZe, a Natus Vincere, az SK Gaming, a Virtus.pro és az Astralis meghívása után a $250.000 összdíjazású verseny szervezői bejelentették az utolsó meghívottat is, ami nem más, mint a hazaiak egyik kedvence, a Team Liquid.

Azonban az észak-amerikai csapat, ami jelenleg a 11. helyen tanyázik a HLTV toplistáján, az utóbbi időben nem túl sikeres. Legutóbbi eredményeik egy 5-6. hely az ECS Season 3 döntőjében, egy sikertelen PGL Major kvalifikáció, valamint egy 5-8. hely az ESL One kölni állomásán. Ebből is látszik, hogy egy év alatt mekkorát zuhant a csapat, hiszen a tavalyi kölni Majorön még döntőt játszottak! A népszerűségük okán érthető a meghívás, de minden bizonnyal többen örültek volna a Cloud9-nak, mely egyértelműen a legjobb ötös jelenleg az USA-ban.


Forrás: HLTV

A Josh "jdm64" Marzano vezette alakulatnak tehát van bőven bizonyítani valója nem csak a közönség, de saját maguk felé is, igaz ez nem lesz egyszerű, mivel papíron az eddigi meghívottak szinte mindegyike jobb csapatnak számít náluk a szeptember 14-17. között megrendezésre kerülő megmérettetésen. Bár a twistzz - Pimp csere óta láthatóan fejlődnek hétről hétre, sajnos még így sem elég az, amit letesznek az asztalra és papíron nagy eséllyel ők lesznek a verseny pofozózsákjai, bár ez nagyban függ a kvalifikált csapatoktól.

Az utolsó kettő, még kiadó helyet egy európai, illetve egy észak-amerikai selejtezőn szerezhetik majd meg az ott legjobbnak bizonyuló csapatok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!