Jönnek az új Rainbow Six Siege operátorok!

Jönnek az új Rainbow Six Siege operátorok!

És egyúttal elindul az új szezon.

Nem is olyan régen arról számoltunk be nektek, hogy a Rainbow Six Siege elérte a 20 millió játékost, most pedig már tudjuk, hogy mikor fog startolni a következő szezon. Azt már bizonyára sokan tudjátok, hogy hamarosan érkezik a Pro League döntője, ami nem csak a vérre menő meccsek miatt lesz izgalmas, hanem mert itt jelenti be a Ubisoft, hogy mi mindennel kedveskednek nekünk a következő évadban. 



A liga döntő meccseire augusztus 25. és 26. között kerül sor a Gamescom keretein belül, ahol a világ 8 legjobb csapata fog megküzdeni egymással a tekintélyes, 237 500 dolláros pénzdíjért, ami itthon közel 60 millió forintnak felel meg. A verseny után pedig élőben is megcsodálhatjuk a Rainbow Six Siege legújabb térképét, ami az Operation Blood Orchid nevet kapta és az már biztos, hogy egy vidámpark lesz.

Ráadásul a jeles esemény után három nappal, azaz augusztus 29-én rajtol a legújabb szezon, ahol az új pálya mellett mindhárom vadiúj operátort is kipróbálhatjuk. Viszont, ha valaki nem rendelkezik Season Pass-szal, - amit egyébként egész jutányos áron lehet beszerezni -, annak sajnos egy hetet várnia kell, így számára szeptember 5-én indulhat a mókavonat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!