Felforgatták a Cloud9-t!

Felforgatták a Cloud9-t!

Reggel még csak arról volt szó, hogy swag ideiglenesen váltja autimaticot, ehhez képest két másik embert is lecseréltek.

Ma érkezett a hír, hogy swag érkezik a C9 csapatába az ESL One NY zárt kvalifikációjára, de úgy látszik nem csak ez volt a C9 egyetlen bejelenteni valója!

Swag ismét besegít a Cloud9-nál

Visszatérni látszanak az ex-iBUYPOWER-es srácok, ezúttal swag ugrik be a Cloud9-hoz.

Óriási meglepetés, hogy az OpTic Gaming két játékosa érkezik, név szerint Tarik "tarik" Celik, valamint William "RUSH" Wierzba. Azonban az még nagyobb meglepetés, hogy kiknek a helyére érkeznek. A csapat egyik régi motorosa, Jordan "n0thing" Gilbert és Michael "shroud" Grzesiek kispadra lettek küldve, egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a további sorsuk.  

"Nagy nap ez a számomra és szeretnék búcsút mondani az előző csapatomnak, az OpTic Gaming-nek. Azt gondolom, hogy egy világverő felállásunk van most és remélem, hogy a szurkolóink is így gondolják" - mondta RUSH.

RUSH nem kevés időt töltött az OpTic Gaming csapatánál, hiszen 2016 januárjában csatlakozott a zöldekhez. Tarikot azonban már sokan ismerhették a mouseSpaz-ből, valamint a CLG-ből.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a C9-hoz. Tudom, hogy mindig a másik oldalon álltam, de remélem, a szurkolóink tárt karokkal várnak majd. A nyár még csak most kezdődik! #noshirtTV" - ezek viszont már tarik szavai.

Nem kell sokáig várnunk, hogy láthassuk a C9 új ötösét, hiszen az ESL One NY kvalija augusztus 19-én kezdődik.

A felállás tehát a következő: 

  • Tarik "tarik" Celik
  • William "RUSH" Wierzba
  • Jake "Stewie2K" Yip
  • Tyler "Skadoodle" Latham
  • Braxton "swag" Pierce

Mit szóltok az új felálláshoz?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!