Swag ismét besegít a Cloud9-nál

Swag ismét besegít a Cloud9-nál

Visszatérni látszanak az ex-iBUYPOWER-es srácok, ezúttal swag ugrik be a Cloud9-hoz.

Arról már mindenki hallott, hogy a 2015-ben a Valve által kitiltott iBUYPOWER-es srácokat az ESL ”unbannolta”, tehát az ő versenyeikre visszaengedték őket.

Visszatérhetnek a bundabotrány miatt eltiltott ex-IBP-s játékosok!

Két éve lettek eltiltva a profi játéktól azok az ex-IBUYPOWER-es játékosok, akik bundabotrányba keveredtek, de az ESL új szabályzata szerint visszatérhetnek!

Úgy látszik élnek is a lehetőséggel. Példának okáért tegnap jelentette be steel, hogy neveznek egy mixszel az ESL ONE NY nyitott selejtezőjén. Ma hajnalban pedig fény derült rá, hogy az ESL ONE New York zárt selejtezőjén a Cloud9 csapatában Timothy ”autimatic” Ta helyett Braxton ”swag” Pierce fog játszani.

Az ex-bundázó steel új csapatot alakított

A korábbi iBUYPOWER játékos Joshua "steel" Nissan és csapata ott lesz az ESL One New York amerikai selejtezőjében.

Swag már korábban is játszott a Cloud9 színeiben, még a cs_summit-on áprilisban. Akkor Skadoodle-t helyettesítette, méghozzá nem is gyengén. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az "ideiglenes" csapata a 3-4. helyen zárt, illetve ő volt a csapat második legeredményesebb játékosa Stewie2K mögött, a tornán pedig a nyolcadik legjobb volt.

Nem mellékes, hogy swaget az egyik legnagyobb észak-amerikai tehetségnek tartják, ezt bizonyítja, hogy a nemrég megrendezett Fragdelphia 11-et is ő nyerte a mixével, az ownage-dzsel. Sajnos swagnek eddig nem sok nagy verseny jutott, ahol bizonyítani tudna, de most úgy látszik megtört a jég.

A Cloud9 ESL ONE New York zárt kvalifikációs felállása tehát a következőképp néz ki:

  • Jordan "n0thing" Gilbert
  • Mike "shroud" Grzesiek
  • Jake "Stewie2K" Yip
  • Tyler "Skadoodle" Latham
  • Braxton "swag" Pierce

Sok sikert kívánunk swagnek, reméljük ez után már nem csak epizódszerep jut neki és meg tudja mutatni, hogy miért őt tartják az NA régió legnagyobb ígéretének.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!