Szerezd meg a csillogó Pikachu-t!

Szerezd meg a csillogó Pikachu-t!

Mostantól már őt is begyűjtheted.

Annak ellenére, hogy túl vagyunk a tavalyi Pokémon GO lázon, még mindig több millióan játszanak a Niantic mobiljátékával, amihez sorra érkeznek a tartalmasabbnál tartalmasabb frissítések. Most mindannyiunk kedvenc pokémonját tették világszerte elérhetővé, úgyhogy már semmi se állíthat meg minket, hogy végre megszerezzük a jó öreg Pikachu-t, akiből több változat is érkezett!

Ráadásul Pikachu shiny verzióit csíphetitek meg, akiket először a Japánban megrendezett Pikachu Outbreak eseményen mutattak be a játékosoknak. Ezek a különleges változatok kicsit máshogyan festenek, ugyanis sötétebb színekben pompáznak és csillagpor veszi őket körül. 

Ha pedig szeretnénk - márpedig hogy ne szeretnénk - shiny Raichuvá is fejleszthetjük őket, ami jelenleg a legkülönlegesebb Pikachu-változat.

A shiny Pikachukat tojások kiköltésével tudjátok megszerezni. Az egyik Reddit user egy augusztus 15-én kapott, kétkilométeres tojásból keltette ki a kicsikét. Mivel a Pokémon GO-ban lévő tojások lehetséges tartalma attól függ, hogy mikor szerezték meg őket, ezért a különleges Pikachukat csak a tegnaptól kapottakból lehet kikelteni.

Az elvetemült rajongók már alaposan feltúrták a játék fájljait, de semmilyen információt nem találtak arra vonatkozóan, hogy mekkora eséllyel lehet Pikachut megszerezni. Az biztos, hogy kicsi rá az esély, viszont semmiképpen sem lehetetlen.

A Pokémonok shiny változatai egyébként semmilyen speciál stattal nem rendelkeznek, csak a már fentebb említett kozmetikai megoldásokkal tették őket a fejlesztők különlegessé.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!