Nem adja fel a Volgare, újabb versenyen bizonyíthatnak!

Nem adja fel a Volgare, újabb versenyen bizonyíthatnak!

Miután FLEAV bejelentette, hogy nem folytatja tovább a Volgare-ban a csapat nem sokáig szomorkodott, máris beszerezték az új tagot és az új kihívást egyaránt!

Furcsa véget ért a VOLGARE szlovák LAN-ja

Helyszíni beszámolónk a hibákkal teli szlovák LAN-ról.

A botrányos PGWAY események és FLEAV távozása után sem adja fel az önmagát újra megszervező Volgare. A Stream.me Gauntlet versenye havonta többször is lehetőséget ad a független államok közösségének és az európai csapatoknak, hogy összemérjék tudásukat, mindezt egy 1500 dollárú összdíjazás fejében. Az első helyezett 1000, míg a második 500 dollárt tehet zsebre! A csapat magja Sensei név alatt részt vett a verseny egy áprilisi változatán, az volt az idei 3. Gauntlet. Akkor meg tudták nyerni a rövid bajnokságot és ismételten közel állnak ehhez most, hiszen már az elődöntőben várják az ellenfelüket, akik vagy a fehér orosz GoodJob, vagy az orosz Spirit Academy lesz.

forrás: hltv.orgForrás: HLTV

Már csak az a kérdés, hogy ki az ötödik? A tegnapi meccsen a lett Dzirkstele csapata ellen már ZEN játszott és egy elsöprő 16-3-as eredménnyel jutottak a következő fordulóba. Az irányító csatlakozása sok kérdést felvet. Legutoljára nem éppen szép körülmények között búcsúzott a csapattól, azt viszont meg kell hagyni, hogy szükség lesz a segítségére, nem végezhet minden irányítást MustanG. Felmerül az is, hogy vajon ZEN és MustanG mennyire tudnak majd együttműködni a jövőben? Egyáltalán lesz-e jövő vagy csupán egy beugróról beszélhetünk a személyében?

FLEAV távozik a volgare-ból!

A tegnapi nap eseményei után inkább a Prophecy mellett döntött.

A mai nap folyamán derül ki, hogy mikor és ki ellen játszanak és ez esetben azonnal értesítünk titeket!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!