Új fejlesztői videón a Battalion 1944!

Új fejlesztői videón a Battalion 1944!

A fejlesztői videó mellé érkezik a harmadik alpha hétvége.

Korábban beszámoltunk már az egyik potenciális e-sport játékról, azaz a Battalion 1944-ról. Stílusát tekintve kompetitív FPS-nek tervezik, amely a második világháború hadszíntereire vezényel minket. A fejlesztő csapat a Bulkhead Interactive, de a játék kiadója a Square Enix lesz, valamikor 2018 elején. Most hétvégén indul a harmadik alpha fázis, ahol újra lehetősége lesz a szerencsés játékosoknak bele kóstolniuk a legújabb frissítésbe, amelyben számos dolog változott a jobb játékélmény érdekében.

Battalion 1944 - Új név a fronton?

Gondoltatok valaha egy Call of Duty 2 és Call of Duty 4 Promod ötvözésre? Igen? Akkor itt is van!

A játék mögötti fejlesztő csapat szeretné mielőbb kibővíteni a játék jelenlegi repertoárját dedikált szerverekkel, LAN támogatással, közösségi módolással, csapat alapú ranked eredményekkel és kompetitív versenykeresővel, de mielőtt belekezdenének szükségük van segítségre, amelyeket a játékosok adhatnak meg.

A fentiek mellett most a mozgást, a fegyvereket és az egyik pályát alakították át a közösség visszajelzései alapján. De ez azt is jelenti, hogy szélsőséges tesztelést kell végrehajtani, mielőtt a játék élesben is elindul, és ez csak alpha és béta teszteken keresztül hajtható végre. A legújabb alpha tesztre a hétvégén kerül sor, azaz augusztus 18-tól egészen augusztus 20-ig lesz játszható a közösség kis rétegének.

Ehhez a hétvégéhez kapcsolódóan érkezett is egy fejlesztői videó, amely bemutatja a változásokat.

Érdekes látni, hogy a játék próbál megmaradni mondhatni a nagyok között, miközben idén érkezik a második világháborús Call of Duty vagy épp az 1 éve megjelent Battlefield 1.

A játék megjelenése 2018 első negyedévére tehető PC-re és konzolokra.

Ti tesztek vele egy próbát megjelenéskor? Vagy már korábban a béta alatt?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!