A PENTA keresztbe tesz az OpTic-nak?

A PENTA keresztbe tesz az OpTic-nak?

A pletykák szerint a PENTA Sports szándékosan megakadályozza Kevin "HS" Tarn átigazolását.

Pár napja számoltunk be róla, hogy az OpTic Gamingből vásárolt be a Cloud9, amikor összeállították az új felállásukat. Ennek nyomán az OpTic játékos állománya két főre Oscar "mixwell" Canellas és Keith "NAF" Markovic duóra olvadt. Hogy az OpTic ott lehessen az év második felében is a legnagyobb versenyeken, lépéskényszerbe került és megváltoztatta a teljes szemléletét a CS:GO piac iránt.

Európai csapat összeállítására készül az OpTic!

Európai csapat összeállítására készül az OpTic!

A koncepció váltás eredményeképpen Amerika helyett inkább Európára koncentrálnának, csakúgy mint több riválisuk pl. az EnVyUs vagy a FaZe. A kiszemelt ötös már-már össze is állt (Mixwell, friberg, allu, Magisk, HS), ám az utolsó pillanatban a Kevin "HS" Tarn-t foglalkoztató PENTA Sports nem várt akadályokat görgetett a transzfer elé.

A szervezet egyik kikötése, hogy meg kellene várniuk a németek egyik legnagyobb hazai versenyének, a Gamescom-nak a végét - augusztus 26. - a másik pedig az aránytalanul nagy kivásárlási ár megállapítása. A PENTA sakkjátszmája viszont akár rosszul is elsülhet, mivel az OpTic könnyen új játékos után nézhet. Igaz, az idő nem nagyon sürgeti őket, mivel a közeljövőben egyetlen LAN sem szerepel a naptárukban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!