Újabb csere a GODSENT és a fnatic között!

Újabb csere a GODSENT és a fnatic között!

Olof után újabb játékos távozott a csapattól, megismétlődik a tavalyi svéd forgatás!

A GODSENT-nek mostanában annyira nem megy és talán ezért is ért már ez a csere. Markus "pronax" Wallsten kispadra kerül, valamint Jonas "lekr0" Olofsson a fnatic csapatába igazol. Pronax helyére egy igazi meglepetés, a korábbi NiP játékos Jacob "pyth" Mourujärvi érkezik. Lekr0 helyére pedig nemes egyszerűséggel egy szimpla fnatic-GODSENT cserével Dennis "dennis" Edman érkezik. A GODSENT - Fnatic csereberét már egyszer megtapasztaltuk és nem lett túl jó vége.

CS:GO BRÉKING: 3 embert cserélt a Fnatic és a GODSENT!

3 embert ment a GODSENT-ből a Fnatichoz és fordítva, beindult a svéd hullámvasút!

Ne tessék megijedni, pyth csak az ESL Pro League-ben lesz a csapat tagja. Azt még nem tudni, hogy hivatalosan ki érkezik ötödiknek. 

Pronax a következőket nyilatkozta: 

"Már a GODSENT alapítása óta a csapattal vagyok és nagyon sok mindenen keresztül mentünk már. A GODSENT talán az egyik legérdekesebb és a legnehezebb feladat volt az életem során. Emberileg is nagyon sokat változtam és ezt csak is ennek a csapatnak köszönhetem."

Dennis már egyszer átélt egy svéd forgatást, igaz ő nem volt a részese, csak külső szemlélőként követte az eseményeket. 

"Lassan már 2 éve, hogy csatlakoztam a fnatic csapatához, ami egy hihetetlen utazás kezdete volt. Egyszer mindennek vége lesz, csakúgy mint ennek is. Várom már, hogy újra csatlakozhassam két korábbi csapattársamhoz, twisthez és disco doplanhoz. Együtt eljutottunk az ELEAGUE Major elődöntőig januárban és ezzel a csapattal is ez a célom. Alig várom már, hogy a GODSENT csapatával dolgozhassak."

GODSENT felállása jelenleg:

  • Simon "twist" Eliasson
  • Joakim "disco doplan" Gidetun
  • Andreas "znajder" Lindberg
  • Dennis "dennis" Edman
  • Markus “pronax” Wallsten (csere)
  • Jacob “pyth” Mourujärvi (csak ESL Pro League)

Mire lehet képes ez a GODSENT ötös szerintetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!