Ismerj meg egy ütőképes Clash Royale paklit!

Ismerj meg egy ütőképes Clash Royale paklit!

Most megtudhatod, hogy az öreg P.E.K.K.A mire képes.

Egy olyan paklit osztunk most meg veletek, ami támadásban és védekezésben egyaránt jól jöhet, illetve kis gyakorlással könnyedén elsajátítható a használata. Lássuk is, hogy miket pakoltunk bele és hogyan érdemes vele játszani a különböző játékszakaszokban!


Miner

Vele simán beviheted a győzelmet jelentő támadásokat, hiszen könnyedén tud sebzést kiosztani. Ő a megfelelő válasz a Collectorsokra, a Rocket-nél is jobban sebzi a tornyokat, valamint a Princesseseket is ügyesen le tudja szedni. 

Akkor jársz a legjobban, ha legtöbbször támadásban veted be, bár a legizzasztóbb szituációkban védekezésre is használhatod. Például, ha csak Electro Wizard és Miner van a 'kezedben', utóbbit küldd be tankolni, míg előbbi meg tudja védeni a tornyodat.




Battle Ram

A Clash Royale-ban az egyik legjobb pusholási potenciál a Miner-Battle Ram-Poison kombóban van, ami csak 11 elixirbe kerül és nagyon nehéz counterelni.

Érdekes egyébként, hogy a P.E.K.K.A + Ram páros mennyire népszerűvé vált, ami részben annak is köszönhető, hogy közel olyan hatékony mint a P.E.K.K.A + Hog duó. Ráadásul a Ram védekezésben is jól szuperál.




Poison

Nem csak a Groove Coverage és Alice Cooper szereti ezt a lapot, hanem mi is, hiszen a korábban tárgyalt Ram és Miner mellett rendkívül hatásos, illetve a Goblinok és a Night Witch ellen is hatékonynak bizonyul.

Csak ledobod a kiválasztott területre és már sebzi is az ellenséges egységeket, épületeket. A védekező kártyákat nyugodtan ignorálhatod, inkább vigyél be 240 extrasebzést ellenfeled tornyába.




The Log

A használata annyira magától értetődő, hogy bárki könnyedén tudja használni. Ezért nem is részletezzük.


Ice Wizard

Egyik leghasznosabb egység, hiszen az ellenség mozgási és támadási sebességét is lassítja. P.E.K.K.A társaságában olyan hatékony védelmet nyújt, hogy még egy Golem pushot is könnyedén visszaver. Viszont, ha az ellenfél a Golem mellé Night Witch-et is pakol, akkor valószínű, hogy a kis P.E.K.K.A el fog hullani. 

Az Ice Wiz Minerrel is jól szuperál, hiszen amíg a kis bányászunk tankol, addig a varázsló hátulról oszthatja az áldást, így is lassítva a tornyokat. A Graveyard ellen pedig egyenesen a legjobb counter.




Electro Wizard

Vele együtt már két Wizard van a pakliban, ezért el kell kerülnünk olyan ellenséges dolgokat, mint a Fireball, a Poison, vagy a Lightning. A szívatós X-Bow Inferno Dragon pakli ellen kiemelt fontossággal bír ez a lap, hiszen könnyedén tudja resetelni azt.


P.E.K.K.A

Az öreg P.E.K.K.A a tankok egyik legnagyobb ellenfele. Kiválóan szuperál olyanok ellen, mint a Hog, a Bridge Spam push, vagy a 3 Muskétás, viszont nincs milliónyi hpja, így nem bízhatod mindig rá a piszkos munkát. 

Balanszolós Clash Royale frissítés érkezett

Részletezzük a Supercell által élesített változtatásokat.

Bats

Az új frissítésnek hála egészen zseniális lap kerekedett ki belőle. Két elixirért 335 DPS-re képes, ami még combosabb is mint a felbuffolt mini P.E.K.K.A 332-es sebzése. Ráadásul csak egy Ice Wizard kell mellé és bármelyik tankot legyűrheted. 


A játék kezdeti szakaszában érdemes elkerülnöd a Miner-Ram-Poison trimvirátust. Ha az ellenfeled P.E.K.K.A-t dob le, neked is le kell egyet pakolnod egyet, ami a full életerejével le is fogja gyűrni azt. Kezdésnek az lehet a legjobb, ha Miner-t játszol, esetleg egy Battle Ram + Log kombót, de a kezdés maximum 6-7 elixirt emésszen fel, ha jót akarsz magadnak. Emellett előnyös, ha agresszív stílusban támadod és forgatod az ellenfeled.



A középső szakaszra már össze kell raknod fejben a taktikádat, illetve nem árt tudnod, hogy az ellenfeled vajon mikkel fog előrukkolni. Az se probléma, ha néha merészebb játékba kezdesz és egy Ram + Poison push-t játszol, csak nehogy a védekezésed lássa kárát. A dupla elixires szakaszig érdemes leszedned ellenfeled tornyait, hogy utána már csak a végső csapást kelljen bevinned.

Late game-ben valószínűleg ekkorra már 1500 alatt van az ellenfeled hpja és minden pushod több mint 300 damaget jelent neki. Védekezéskor fogj egy Battle Ram-et és rakd a frontvonalba, ha pedig támadásba lendülsz, akkor a Miner + Poison push lesz a legjobb választás.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!