Újdonságok az F1 2017-ben!

Újdonságok az F1 2017-ben!

Elég sok változás lesz a tavalyi verzióhoz képest és ezeket gyűjtöttük most össze nektek!

Tegnap érkezett a hír, hogy a Codemasters és a Liberty Media saját F1 e-sport világbajnokságot indít és ennek mivoltából összegyűjtöttük nektek a legfontosabb újításokat a játékon belül.

Hamarosan rajtol a Forma1 e-sport világbajnokság!

Korábban a McLaren már elindította az e-sport felé az F1-et, most pedig a játék fejlesztőinél is eljött az idő.

Nézzük is ezeket:

Egy sokkal komplikáltabb karrier mód, ami az egyik legnagyobb újítás a singleplayer játékosoknak. Külön tesztelnünk is kell a csapatunkkal és az autónkkal, valamint az első szezonunkban másodlagos pilótaként fognak ránk tekinteni. A szezon közbeni tesztek során tudjuk fejleszteni a gépünket több irányba is. A leszorítóerő, a motorteljesítmény, vagy maga az autó kormányozhatósága között is vacilálhatunk. 

A fejlesztési rendszer kialakítása Forrás: formula1-game.com

Ha a kezdő évünket teljesítettük és egész jó eredményeket értünk el, akkor a csapaton belül átléphetünk elsőszámú pilótává. Azt, hogy ez milyen előnyökkel szolgál, azt még sajnos nem tudni.

Fejlesztett multiplayer mód, ez amiatt lehet fontos, hogy e-sporttá szeretnék tenni a játékot. Mindenképp szükség van egy jól működő online rendszerre, amit elvileg idén meg is kapunk. Ha minden igaz, még külön matchmaking mód is lesz benne, ami hasonlóan működhet, mint bármelyik másik játékban. Keres magunk mellé játékosokat a világ bármely pontjáról és amikor megvan a létszám akkor indul a menet. 

2013 után újra visszatérnek a klasszikus autók, először a F1 2013-ban láthattuk őket, azóta viszont nem foglalkoztak velük a fejlesztők, viszont idén full extrás felhozatalt kapunk. Csak hogy egy párat megemlítsek, Ayrton Senna MP/4-es McLaren-je, Fernando Alonso 2006-os világbajnok Renaultja, vagy Kimi Räikönnen 2007-es Ferrarija. 

Alternatív pályák, az alapból 20 versenynaptári asztfaltcsíkhoz kapunk négy különlegeset, mint például Monaco éjszaka.

Intezívebb, valósabb időjárási körülmények, ezek nagyjából már megvoltak az előző játékban is, viszont itt most sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek rá a fejlesztők és sokkal nehezebb lesz korrigálni monszun körülmények között és igazi kihívás lesz ha ömlik majd az eső.

A fejlesztők az eddigi legmodernebb és legjobban elkészített F1 játéknak titulálják. Szimulátornak talán még mindig nem mondható, de egyre jobban hajlunk afelé. Verseny közben, csakúgy mint a 2016-os játékban, sokkal több mindent és sokkal részletesebben tudunk állítgatni az autón. Mindenképp ígéretesnek tűnik és kíváncsian várjuk, hogy az e-sport színvonalat mennyire fogja megugrani.

Nektek hogy tetszik eddig az új játék?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!