F1 22: Érkezik VR-mód, javul az MI

F1 22: Érkezik VR-mód, javul az MI

Offline vagy online szeretsz inkább játszani a Forma-1-ben?

Mindjárt itt a nyár, ami azt jelenti, hogy az F1-es játék már a célegyenesben van! Az F1 22 PC-s változata július 1-én érkezik, és az idei kiadás jó néhány újdonságot tartalmaz majd, többek között egy beépített VR-módot.

Az F1 22 új előzetese bemutatja a játék idei kiadásával érkező tartalmakat. Az új cím támogatja majd a Valve Index, a HTC Vive és az Oculus Rift headseteket, de kétfős, osztott képernyős multiplayer módban is játszhatsz, ha inkább a közös versenyzés élményét kedveled.

A Codemasters és az EA Sports néhány hasznos új funkciót is hozzáadott, amelyek az új és a veterán játékosok számára is egyaránt további élményt nyújtanak majd. Új irányítást kapunk, amivel átélhetjük egy Forma-1-es autó összetettségét, valamint javított, a képességeink szintjéhez igazodó mesterséges intelligencia ellen vehetjük fel a versenyt. A beállításokat is teljesen személyre szabhatjuk majd, így a tapasztalt játékosok beleáshatják magukat a játék mélységeibe.

Az F1 22 az idei szezon pályáinak frissítéseit is tartalmazza, a módosított pályacsíkon versenyezhetünk Spanyolországban, Ausztráliában és Abu Dhabiban is, valamint megérkezik a Miami Nagydíj.

Az idei játék egy új F1 Life nevű közösségi teret is tartalmaz majd, ahol a játékban gyűjtött tárgyakkal, elért achievementekkel, különböző autókkal és divatkiegészítőkkel villoghatsz. Ez egy közös lobbi lesz, ahol barátaiddal, és más játékosokkal találkozhatsz, és összemérheted az elért eredményeidet.

Várod már az F1 22-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Offline vagy inkább online szeretsz játszani?

  • 14 %
  • 43 %
  • 29 %
  • 14 %