Lovagló Hornerrel debütált az új Drive To Survive előzetes

Lovagló Hornerrel debütált az új Drive To Survive előzetes

Szokás szerint 11-re tekerte a Netflix a drámát és az akciót, pedig a 2021-es szezonban ezekből nem volt hiány.

Nagy hét ez a mostani a Forma–1 számára. Hétfőn este bemutatkozott az F1 Manager 2022, csütörtökön kezdődik a szezon előtti tesztelés Bahreinben, pénteken pedig érkezik a Drive To Survive (magyarul Hajsza a túlélésért) Netflix-sorozat negyedik évada. Ebbe kaptunk most egy kétperces betekintést a hivatalos előzetessel, ami szerda délelőtt debütált. Az eleve drámai 2021-es szezont a streaming platformon új megvilágításban élhetjük majd át – szokás szerint 11-re tekerve az akciót.

Az előzetes alapján a Mercedes és a Red Bull csapatfőnökei, pontosabban Toto Wolff és Christian Horner szájkaratézása lesz a középpontban. A pályán és az azon kívül folyó drámák fontos részei voltak a 2021-es szezonnak, mindkét főnök gyakran odaszúrt a másiknak a médiában. Ezért alighanem több és merészebb sárdobálás várható a DTS összesen 10 új részében tőlük. Viszont olyannyira elment már a szórakoztatás irányába a sorozat, hogy már Toto Wolff is kritizálta azt a napokban. Az első két rész alapján arra jutott, hogy utálja magát nézni benne az összevágott jelenetek miatt.

A Mercedes és a Red Bull közti harc a 2021-es világbajnoki címekért megkerülhetetlen elem lesz tehát, de aligha fogják pontosan ábrázolni. Ugyanis Max Verstappen egyáltalán nem nyilatkozik a Netflix stábjának a széria korábbi túldramatizált, elnagyolt vagy egyenesen félrevezető ábrázolásai miatt. Az ő álláspontját majd Hornernek kell valamelyest közvetítenie, erre pedig lesz lehetősége a boxutcában, a stúdióban, vadászat közben és még lóháton is – derül ki az előzetesből.

Természetesen a két főszereplőn túl feltűnik majd a korábbi évadokban meghatározó Daniel Ricciardo McLaren-pilóta és Günther Steiner Haas-főnök. Az előzetesben bepillantást nyerünk több pilóta szabadidős tevékenységébe, felkészülésébe is, így szerepet kap a teljesség igénye nélkül még: Lando Norris, Mick Schumacher, Charles Leclerc, Cunoda Júki, de a múlthéten a Haastól menesztett Nikita Mazepin is. Ami pedig a bemutatott futamokat illeti, az előzetesben látható Jeddah, Silverstone, Abu Dzabi, Szocsi, Paul Ricard, Monza, Bahrein, Monaco, Katar is.

A Drive To Survice negyedik évada március 11-én pénteken debütál a Netflix kínálatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!