Az őszi frissítésben érkeznek az átlátszó kapufák

Az őszi frissítésben érkeznek az átlátszó kapufák

A Psyonix engedett a közösség kérésének, jöhetnek az átlátszó kapufák.

A játék egyik legtöbbet hangoztatott 'hibája', hogy mikor a kapuban van valaki, akkor a jobb vagy a bal oldal felé van egy holt tere, amin nem lát keresztül, így sokszor nem érzékel egy lövést, ami a kapura kanyarodna onnan. A közösség már nem egyszer jelezte a fejlesztők felé, hogy érdemes lenne feloldani ezt a gondot és át lehetne alakítani a struktúrát úgy, hogy a kapufa átlátszó legyen, legalábbis a kapus szemszögéből. A fejlesztők pedig megfogadták a játékosok tanácsát és az őszi frissítéssel ez bekerül a játékba.

De a fejlesztők nem álltak meg csak a kapufáknál. Bizonyos helyzetből az aréna fala is áttetszővé válik majd, hogy a kapusnak minden információ a rendelkezésére álljon, amikor védenie kell. De a változás nem csak belülről aktiválódik, ha csak a kapusnak lenne meg ez a kameramód, akkor bizonyos esetekben nem fair előnybe kerülhetne. Ha a támadók egy sepcifikus szögből támadnak és közel kerülnek a falhoz, akkor az átláthatóság számukra is bekapcsol. Messziről persze nincs változás, az aréna fala és a kapufa is egy stabil egységnek tűnik. 

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a változást nem muszáj használni. Az Options menüben ki lehet kapcsolni ezt a fejlesztést, ha valaki ragaszkodna a már jól megszokott körülményekhez. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover és cover: www.rocketleague.com

Kövess Minket!